בעיית קרציות חמורה

SimplyDana

New member
בעיית קרציות חמורה

לכלבה שלי יש המון קרציות ואני לא יודעת מה לעשות איתה! היא סובלת מזה ואני לא יכולה להוציא לה את כל הקרציות כי, דבר ראשון, זה ממש מגעיל אותי, ודבר שני זה פשוט המון, בחיים לא ראיתי דבר כזה, לפני שבוע בערך הוצאתי לה לפחו 10 ויש לה יותר. מה עושים במצב כזה??

© Tweety ©

New member
קולר נגד קרציות שניתן להשיג אצל כל

וטרינר. ומהר!זה לא צחוק.

bilbolim

New member
כן את כל הקרציות ואל תחכי

כי ככל שהזמן עובר זה יותר מסוכן לכלבה שלך, היא עלולה לפתח אנמיה או לחלות בקדחת הקרציות, שזו מחלה מאוד קשה שגם בני אדם יכולים להידבק בה.

SimplyDana

New member
מחר אני אקנה לה. והקרציות יירדו לבד

או שעדיין אצטרך להוציא אותן?

© Tweety ©

New member
אני הייתי עושה לה אמבטיה ושמה לה

שמפו נגד קרציות ופרעושים וקונה לה את הקולר

כ כ

New member
דנה את צריכה לבדוק.......

הכלבה התמלאה קרציות בגלל מקום שהיא מסתובבת בו והוא שורץ קרציות וגם את האזור הזה צריך לרסס- תרססו את המזרון שלה האם יש מקום שבו היא חופרת בגינה? כלב לא מתמלא סתם בקרציות היא התפלשה במקום שורץ קרציות ואת המקום הזה אתם צרכים לנקות בנוסף אחרי רחיצה - קולר וניקוי של הכלבה מומלץ גם לספר אותה ככה שתראו את הקרציות יש מקומות כמו תנוכי האוזניים ורווחים בין אצבעות הרגליי שחייבים להוציא מהם הקרציות יש פינצטה מיוחדת שעולה אם אני זוכר נכון עד 20 ש"ח מוצאים את הקרציות בסיבוב ולא בתלישה הכלבה סובלת מזה מאוד ויש גם סכנה להעקץ ע"י הקרציות וזה דבר שגורם לקדחת קרציות לכן חשוב שטתפלי בזה

© Tweety ©

New member
../images/Emo45.gif

בר..איך מגיעים למצב הזה? מומלץ כמו שאמרו מעליי לרסס את המקום שלה-אם זה גינה או לשטוף את ה"מיטה" שלה וככה לנקות מהקרציות. דבר נוסף-עד שהטיפול יעבוד לא להוציא את הכלבה לשחק בחוץ-בדשא בטח לא עם כלבים אחרים. לגבי התספורת-תלוי איזה סוג היא ומה אורך הפרווה שלה. אני לא בעד תספורת בטח לא בקיץ-אבל לפעמים אין ברירה. אני מקווה שקניתם את הקולר כבר ובנוסף לכך כדאי גם לעשות לה טיפול נגד פרעושים פרונטליין. לא להזניח! זה מאוד מאוד מאוד מסוכן-כמות הקרציות עליה מעידה על כך שלא טיפלתם בנושא הזה.

SimplyDana

New member
אממ...

היא כלבה שחיה מחוץ לבית לא בתוכו ולכן אנחנו לא יכולים למנוע ממנה ללכת לכלבים אחרים, גם אין לנו חצר סגורה... מה זה הטיפול הזה נגד הפרעושים ואיך\איפה עושים אותו? בקשר לריסוס המקום שבו היא נמצאת- כבר עשינו את זה ולא עזר, אז החלטנו פשוט לכסות את כל האדמה שעליה היא שוכבת וזהו.

SimplyDana

New member
היא אכן חופרת בגינה

היום כבר שמנו לה קולר נגד קרציות ואני אנסה לשכנע את ההורים שלי לספר אותה (זה עולה 150 ש"ח ואין לנו ממש כסף להוציא על זה, אבל אני אנסה) ואת הפינצטה הזאת אני אקנה אבל איפה?

bilbolim

New member
אם את גרה בראשון

בדיוק היום פגשתי את השכנים עם כלב הגולדן החמוד שלהם מסופר והם מצאו מקום בראשון שבו מספרים כלב בגודל של גולדן (אולם גולדן די נמוך מהממוצע..) ב 100 ש"ח אם את מעוניינת אני אשלח לך לפרטי את הפרטים של המקום.

SimplyDana

New member
לא...

אני גרה בפרדס חנה-כרכור(ליד חדרה) ושם זה עולה 150... אנחנו גם לא יכולים להסיע אותה רחוק עם כל הקרציות ואני לא יודעת איזה ספר יספר אותה עם קרציות (גם אם נוציא לה בטח לא נמצא הכל)

SimplyDana

New member
הקרציות ייצאו לבד או לא?../images/Emo107.gif

ואם לא, עדיין אני לא יודעת מה לעשות כי יש גם קטנות שאי אפשר להוציא

enbalush

New member
צריך להשאיר את השמפו עליהן הרבה זמן

אני מציעה לגשת לוטרינר או להתקשר ולשאול, כי צריך לחטא את המקום אם מוציאים אותן.

למעלה