בעיית קנדידה

עתלי

New member
בעיית קנדידה

האם מישהו יודע, האם יש סיכוי להפטר מהקנדידה ללא הדיאטה הנוראית הזאת? אני התייאשתי אחרי ארבעה וחצי חודשים ואין כרגע סיכוי לעשות את הדיאטה הזאת כמו שצריך...

odeia

New member
שלחתי לך מסר בעניין

ישנו מוצר שעוזר לקנדידה, מכיוון שאסור כאן לפרסם, נשלח מסר.

אורנה ,

אם אין לך אחוזים על המוצר , ואם את לא המשווקת הבלעדית שלו
אין בעיה שתפרסמי את שם המוצר. ערב טוב
יעל

odeia

New member
יעל, אני מוכרת אותו, אבל עד עכשיו

רק הפנתי לחברה הראשית, כי אף אחד לא מהאזור לי. אני כן אוהבת לתת את השם שלו כי זהו מוצר שהוכח שבאמת מחסל קנדידה ללא דיאטה מיוחדת. שם המוצר הוא: אגריספט והוא של חברת קלורד. אני אישית משתמשת בו ולא רק לקנדידה, כי הוא טוב לעוד דברים וגם חברה שלי שסבלה שנים מדלקות בדרכי השתן, נתתי לה להשתמש בזה ומאז אין לה כלום.

קנדידה

לא רוצה להשמע קטנוני, אך למה את לא יכולה להתמיד בדיאטה? דר´ פונואל אומר שמי שלא מוכן לשנות גישה לא יכול לקבל ריפוי. מאחל לך שתמצאי פתרון לבעיה, אך מנסיוני, לתערך, בלי דיאטה מתאימה לא ראיתי מעולם החלמה מקנדידה, אלא רק הקלה ופתרון זמני.

עתלי

New member
האם ראית החלמה

לגמרי מקנדידה בעזרת דיאטה? אם כן - כמה זמן ארכה הדיאטה? האם המחלים חזר לאכול כמו שאכל לפני הדיאטה?

קנדידה

מטופלות שלי, ומספרם לא קטן, החלימו לגמרי מקנדידה על ידי: 1- התאמת דיאטה אישית 2- שטיפות וגינליות עם שמנים אתריים 3 -תוספי מזון הטיפול אולי מייגע, הדיאטה "קשה" והטיפוך הוא למשך חצי שנה, אך יש תוצאות וחבל לוותר.

בכלל לא

שמנים אתריים תמיד משתמשים בדילול, במקרה של שטיפות וגינליות הדילול הוא עם חומץ תפוחים ומים מזוקקים.

רציתי להוסיף

עתלי שמירה על תזונה היא חובה, כי זה בסיס לריפוי. הריפוי עצמו הוא בעזרת תוספי מזון ותערובות של שמנים אטרים ללקיחה פנימית. ללא איבחון אני יכול לתת לך רק שמות של תוספי מזון: ASIDOPHULUS וחומצה קפרילית. תדעי שריפוי של קנדידה יכול להימשך עד כמה שנים. ועוד דבר חשוב. כמתחילים לתקוף קנדידה עם כל מיני מוצרים היא מתחילה להפריש טוקסינים (כי קנדידה זה בעצם פטריה) ומצב יכול להחמיר. לכן כדאי לכלול בטיפול אנטיאוקסידנטים. המלצה - לא לנסות לרפא קנדידה לבד אלא לפנות למטפל בהצלחה

עתלי

New member
אני יודעת

שהחלמה מקנדידה היא עניין של כמה שנים, וזה מה שלא הגיוני בעיני: איך משהו שמופיע בתוך כמה ימים לוקח שנים של "דם ויזע" להחלים ממנו? לפני שבוע פרסמתי הודעה אם מישהו יודע על קבוצת תמיכה לדיאטה לקנדידה, אבל לפני שקיבלתי תשובה כבר נשברתי!

בא מהר הולך לאט

לא מסכים לגמרי עם ההבחנה שלך. קנדידה זו פטריה שחיה כל הזמן בגוף האדם, כשהכמויות של קנדידה בגוף בתחום הסביר הכל טוב ויפה, אך כשכתוצאה מ"משהו" הקנדידה מתחילה להתרבות, היא מתרבה ותרבה עד שמגיע השלב שאומרים לך "יש לך קנדידה" ... הטיפול לא קצר במיוחד, כי צריך לתקוף כמה גורמים בו זמנית, הקטנת כמות הקנדידה, על ידי שטיפות ומניעת אוכל לפטריה (שמרים, סוכר, אלכוהול, ...), ומצד שני איתור מקור ההשתוללות (שבגללו הקנדידה התחילה להתרבות) לכן זה לא בא לאט וזה לא הולך מהר. את מוזמנת לבחור מטפל, ממשתתפי הפורום או מחוצה לו ,אך עדיפה שעה אחת קודם.

עתלי

New member
לא סתרת את ההבחנה שלי

טוב ויפה שהפטריה קיימת אצלי מגיל יום, אבל אתה בעצמך אמרת שכתוצאה מ"משהו" היא משגשגת אני מכירה את ההסטוריה של עצמי ויודעת שה"משהו" הזה ארך שבוע, אז למה עכשיו שנים?

ככה זה בחיים ../images/Emo3.gif

את יודעת כמה זמן לוקחת להוסיף קלוריה לגוף וכמה זמן לוקח להוריד אותה?? לא ברור לי כיצד את יודעת לבודד את ה "משהו" הזה , לרב הקנדידה מתפרצת ממגון סיבות משולבות - תזונה לקויה , תרופות וחומרים ההורסים את החיידקים במעיים, מצבים נפשיים , מצב גופני ועוד. ובואי לא נגזים - הטיפול הוא לא שנים - בד"כ אנחנו מצליחים "להרוג" את הקנדידה בטווח של חצי שנה - 10 חודשים של עבודה אינטנסיבית ( וזה במצבים קיצוניים) אח"כ פשוט צריך לשמור על הגוף - כמו כל אדם אחר.

תיקונים קלים ...

1- את חושבת שה"משהו" ארך רק שבוע, יכול להיות שאת צודקת 2- הטיפול לא אורך שנים אלא 6 חודשים, פרק הזמן הזה נובע מקצב התחלפות הצאים בגוף האדם. עזרתי לך להבין? מקווה שכן

עתלי

New member
שישה חדשים

זה מה שקראתי בכל מקום, אבל אחת שאני מכירה אמרה לי היא "הבריאה" מזה, והיא עם הדיאטה כבר ארבע(!!!!!!!) שנים (למה, אם היא הבריאה?), ורק בנסיעות לחו"ל כשקצת קשה לשמור כמו שצריך, זה על סף התפרצות. לא הייתי קוראת לקנדידה במימדים נורמליים "על סף התפרצות" בגלל כמה ימים של חריגה אחרי ארבע שנות דיאטה...

היא אמרה ש"הבריאה"

אני לא יודע אם זה נכון או לא, אז אין לי אפשרות להגיב, היא עם דיאטה 4 שנים .... מה זה דיאטה? דיאטה זה לאכול אוכל המותאם לבן אדם ... הלוואי שכולם יהיו עם "דיאטה" כל החיים ... נראה שהיא לא באמת הבריאה, נראה שיש לה חולשה שמעוררת התפרצויות של קנדידה .. אך הכל רק "נראה" כי מעולם לא ראיתי אותה. כל אדם הוא יצור יחודי, אל תפתחי "צפיות" שאי אפשר לרפא קנדידה, כי אם זה מה שאת מאמינה אזי זה בהחלט נכון עבורך.

קיימת שיטה בעזרת ´מים חיים´

יש להם כעת הנחה על המוצרים ואת יכולה להיכנס לדף שלהם וגם לכתוב להם - הכל באנגליתץ www.royalkadin.com

rinutza

New member
מה המאפיינים של קנדידה פעילה?

איך יודעים שצריך ללכת לבדוק אם יש קנדידה?

למעלה