בעיית קנאה

ohryy

New member
בעיית קנאה

אז הנה אתם משתפות בבעיות אז אני מניכה שזה הזמן שאני ישתף בבעיה שיש לי כבר מתחילת הקשר ואני יודעת שאין מה לעשות אבל אני רוצה לשתף אולי תעזרו חבר שלי קנאיייייייייייי מאוד. יש לי והיו לי מלא ידידים כל הזמן יותר ידידים מאשר חברות אין לי אחיות וגם הרבה זמן גדלתי בלי אמא אז אולי בגלל זה אני יותר מרגישה פתוחה עם בנים. יש לי ידידים מכל העולם וכמובן מישראל. ומאז שאני עם חבר שלי שזה כמעט שנתיים אני כבר כמעט לא בקשר עם ידידים שלי. זה לא שהוא לא סומך עלי, הוא לא סומך אליהם. הוא אומר שאין גבר שלא רוצה משהו יותר מידידות. מצד אחד הוא צודק (ואני לא מודה בזה מולו) שכן רוב הידידים חוץ מאולי 2 תמיד רצו משהו רציני איתי אחרי זמן מה הם רצו ממש קשר ואני לא. זה מעצבן אותי אבל לא משנה זה סיפור אחר. יש לי ידיד שלא מזמן השתחרר והזמין אותי לאילת עם חבר הומו שלו ועוד חברה של החבר שלו. כמובןןןןןןן שאמרתי לא! אני אפילו לא חושבת שזה אפשרי. אבל זה בגלל חבר שלי, אין הכל אנחנו חייבים לעשות ביחד זה כאילו אנחנו תאומים סיאמים או משהו. יש לי גם ידיד שהתחיל ללמוד רפואה ואני מכירה את המשפחה שלו והכל. הוא באה לארץ לביקור ובאתי אליו לבקר וחבר שלי בדיוק היה בקורס אחראי מרפאה אז הוא עשה יומיות וכשאמרתי לו שאני עם ידיד שלי אלון הוא פשוט נכנס ללחץ הוא כמעט בכה! הוא אמר לי אור בואי לתל אביב עכשיו בבקשה אני לא רוצה שתהיה בבית שלו אור בבקשה על תישארי שם. כמו ילד מסכן חסר עוניםםם זה עצבן אותי! (אני הייתי בהוד השרון) אמרתי לו לא שאני רק הגעתי עכשיו והא מתחננן. בסוף הוא באה להוד השרון. כמובן שהוא לא רצה ללכת על אלון הביתה אז נפגשנו איתו והא פשוט היה אדיש כלפיו. אני הייתי ממש נבוכה. מאז אני כבר כמעט לא מדברת עם אלון בסקייפ רק לפעמים והוא רוצה שאני יטוס לבקר אותו אבל ברור שלא...... מה היה בקיץ שניסע לקריביים להורים שלי ונצא, ושם הוא לא יכיר אף אחד ואני יראה ידידם שלי וידבר איתם אחרי מלא זמן שלא התראנו. הוא אומר לי בעצמו שזה יהרוג אותו שאני יראה משהו ויחבק אותו. אני ירגיש חרא פשוט חרא. וזה לא שלחבר שלי יש ידידות, ברור שהוא מכיר בנות אבל הוא לא מדבר איתם חוץ מי "היי מה נישמה יופי ביי" זהו! הוא גם לא כזה קרוב לבנות בקיבוץ שהיתן הוא גדל, הוא חבר שלהם אבל רק שרואים אחד תשיני זה ממש שיחות בקטנה. אז לי אין תענות אליו בקשר לזה. כי אני הבת היחידה איתה הוא מדבר ומספר הכל......אבל לי זה קשה עם הקנאה אני מרגישה שאני צריכה להסביר את עצמיכל פעם שאנימספרת על ידיד או משהו.....

למעלה