בעיית קליטה עם GPS

Daddy DJ

New member
בעיית קליטה עם GPS

מכשיר ASUS 639, תוכנה iGO עם מפות של ארה"ב, המכשיר קלט לווינים והראה נקודה, והפסיק, הוא קולט לווינים אבל לא מתחבר, מציג 5 לווינים או משהו כזה, אבל לא מתחבר, למישהו יש רעיון מה הסיבה לבעיה?

moiz

New member
קליטה בארה"ב asus636n

אין בעיות עם אזוס הוא מצוין הייתי בארה"ב ברגע שיצאתי מ jfk הוא עבד מצוין כנראה שפיצצת את כרטיס ה sd בכל המפות כנראה, או התוכנה שלך לא מותקנת נכון. איןעל המכשיר הזה הוא פשוט לא עושה בעיות

e-magine

New member
בקשר למפות ארה"ב

אני מתכונן לנסוע לארה"ב, ואני זקוק למעשה רק למפות של החוף המזרחי וגם למעשה רק חלק, נגיד מניו יורק דרומה. רציתי לדעת איך כל העניין הזה עובד, האם עליי לקנות את כל מפות ארה"ב או שאפשר רק חלק? חוץ מזה שמעתי שהטענת מפות גדולות לוקחת המון זמן (חבר סיפר לי שנסע לגרמניה וסיפר לי שהפעיל מיו והמפה של גמניה נזקקה ל 7 דקות רק כדי לעלות. הוא חושב שהמאבדים של מיו חלשים מידי) מה אתה יכול לספר בעניין זה לגבי מפות ארה"ב? כמובן השאלה מופניעת לא רק ל moiz אלא לכל מי שיכול להוסיף מידע בעניין. תודה מראש

Daddy DJ

New member
דווקא הכרטיס לא מפוצץ

יש עליו בסה"כ מפות של ניו יורק, ניו ג'רזי וקנדה. הוא קלט, ואז הפסיק, ואז עבד שוב, ושוב פעם תקלה בארץ המכשיר עובד מצויין, באיטליה הוא עבד גם כן בלי שום בעיה.

למעלה