בעיית צריבה

chebis

New member
בעיית צריבה

יש לי הופעה של 80 דקות בערך ועד כמה שידוע לי צריבה של VCD נכנסת בדיסק לפי הדקות ולא לפי גודל הקובץ אז אם אני צורבת על דיסק של 700 MB זה אמור להיכנס. ובכל זאת כשאני רוצה לצרוב הסימון עובר הרבה על הקו האדום, מדוע זה? לא יודעת אם זה חשוב אבל כשאני מנגנת את הקובץ זה מראה שהאורך הוא 18 דקות אבל כשהנגן מגיע לסוף זה עדיין ממשיך בלי לראות את הדקות עוברות

kkdd

New member
ת:

תעלי תמונת מסך של הסרט בתוכנה AVI CODEC (שניתן להורידה מקישורי הפורום) ונעזור לך בתוכנה NERO את בוחרת ב VCD? באיזה פורמט הסרט כעת? תמונה ב AVI CODEC תעזור

chebis

New member
הקפצה

בבקשה הנה תמונה מקווה שזה מה שרצית לראות פשוט זו פעם ראשונה שאני משתמשת בתוכנה הזו וכן אני צורבת בנירו דרך אגב אם אנחנו כבר בנושא אז במאמר של ה OVERBURN לא רואים את התמונות אז אני לא יכולה לראות על כמה צריך לשים את השעות/דקות נראה לי שזה כבר רשום אצלי בנירו על כמה שזה צריך להיות אבל כדי שאני אהיה בטוחה אם תוכל לרשום לי תודה

kkdd

New member
תפעילי את NERO ולכי ללשונית VCD

ותגררי לשם את הקובץ הזה את לא צריכה OVERBURN הסרט נכנס בדיסק הסטנדרטי שיש לך

chebis

New member
הבנתי מה קרה

כשגררתי את הקובץ כדי לצרוב נפתחה לי ההודעה הבאה
בחרתי באפשרות הראשונה ובאמת הקובץ לא נכנס ועבר לקו האדום וכשבחרתי באפשרות השניה אז הוא כן נכנס מה אומרות בעצם האפשרויות האלה והאם באמת צריך לבחור באפשרות השניה? ושוב אם תוכל להגיד לי את הזמנים של ה OVERBURN שיהיה לי כשאני כן אצטרך תודה

Alvie Singer

New member
אני בוחר באפשרות הראשונה

אם המרת את זה ל MPG ב TMPGENC או תוכנה אחרת, אין צורך שוב לתת לנרו לעשות זאת...בגירסה החדשה של נרו כבר אין הודעה כזאת.

chebis

New member
לא המרתי

הקובץ היה ככה כבר ואם אני בוחרת את האפשרות הראשונה אז הוא לא נכנס בדיסק לפחות ככה זה מראה לי כשזה עובר הרבה על הקו האדום כשקובץ בפורמט של MPG זה צורב כ- VCD נכון? איך באמת אני עושה כדי שנירו לא ימיר אותו שוב?

למעלה