בעיית צהובים.

קרייטון

New member
בעיית צהובים. ../images/Emo94.gif

קודם כל חשוב להדגיש, אני משחק בFM 5. אוקי, לעניין, יש לי שחקן בקבוצה, קרלוס טבז (חלוץ), והוא כל הזמן מקבל כרטיסים. ממש כל הזמן! ב25 הופעות העונה הוא צבר תשעה עשר צהובים ושני אדומים!!! ניסיתי להוריד לו את הטאקלינג לאיזי, ולקנוס אותו אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות בנידון? דבר שני, במשחקי הצ'מפיונז ליג המספרים מחולקים לפי סדר השחקנים בפלייר רייטינג, ככה ששחקני הקבוצה מקבלים מספרים לפי עמדתם. עכשיו, סדר התפקידים התבלבל לי והשוער לדוגמא נמצא שם תשיעי ומקבל במשחקי צ'מפיונז את המספר 9. זה ממה מציק בעייניים ומבלבל. איך אפשר להחזיר את הסדר לקדמותו? אם צריך פרינט סקרין פשוט תבקשו. תודה מראש לעוזר\ת\ים

sok777

New member
בקשר לצהובים אני לא יודע מה תעשה..

זה קרה לי עם סיסיניו בFM 2006.. הוא שיחק איזה 5 משחקים וקיבל 2 אדומים.. והוא גם היה אפס.. אז מכרתי אותו אבל ב-FM 2005, לפחות אצלי, טבז היה תותח אז זה לא פתרון למכור אותו.. תקנוס אותו הרבה ואולי תנסה להושיב אותו על הספסל 2-3 משחקים.. לא יודע. בקשר לשני, זה גם קרה לי.. תבדוק מי מספר 1 אצלך בקבוצה באיזשהו משחק ואז לפני המשחק הבא תמשוך אותו במקום השוער כאילו שיחליפו עמדות ואז תחליף חזרה.. אני חושב שזה יפעל כי פעם החלפתי בטעות מגן במקום קשר ואז החזרתי והקשר היה מס' 2..[זה לא החליף פעמיים].. אם זה לא פועל אז תנסה אולי כמה ימים לפני המשחק להחליף בין השוער לשחקן הזה ולהשאיר ואז ביום המשחק תחליף ביניהם.. מקווה שעזרתי, סער.

Big Joni1

New member
תשובות../images/Emo9.gif

בקשר לבעיית הכרטיסים, אני חושב שקנסות והושבה קצרה על הספסל יפתרו את הבעייה. אם גם זה לא יעזור, תקנה חלוץ מחליף וכך הוא יתחיל לחשוש למקומו בקבוצה והוא ירצה להוכיח לך שהוא טוב ואתה צריך להשאיר אותו. בקשר לסדר התפקידים, זה קורה גם לי הרבה, זה בגלל שאתה מחליף את העמדות בעמוד הטקטיקה... תחזיר את זה לאיך שזה היה אמור להיות בהתחלה וזה יסתדר לך
אם תצטרך עזרה נוספת, אל תתבייש לכתוב
ג'וני

קרייטון

New member
אני משתמש בו יותר כחלוץ..

הוא מצוין כשהוא עולה מהספסל! יש לי יותר מדי AMC..

עוד רגע

אני מקיא מהמקואונה הזה. מלפני 2 מנג'רים מצאו אותו וזהו, נגמרו השחקנים?

למעלה