בעיית פרידה

Giluts

New member
בעיית פרידה

חברה שלי נפרדה ממני לפני שבועיים וחצי אחרי שנה וחצי שבה היא גרה אצלי. לפני שהיינו זוג היינו חברים טובים מאד הרבה זמן. אני יודע עליה הכל. יש לה ממש בעיות רציניות עם רגשות, היא לא התאהבה אף פעם. היו לה מספיק קשרים ואת כולם היא הפסיקה בטענה שזה לא זה. היא מצפה להרגיש יותר. הקשר הכי ארוך שהיה לה חוץ ממני היה של חצי שנה והוא לא היה אינטנסיבי כמו שלנו. הבעיה שלי היא שאני יודע שהיא מאוהבת בי אבל היא לא יודעת. היא מצפה לאיזה רגש כמו באגדות. אני הבן אדם שמכיר אותה הכי טוב והיא יודעת את זה ובגלל זה אני יודע שהיא מאוהבת בי. היא כבר עם מישהו אחר (תראו כמה זמן עבר). 1. אני לא יודע איך להסביר לה את זה. כל פעם שאני מראה לה שהיא כן מרגישה משהו ושהיא פשוט חוסמת את זה בראש היא אומרת שהיא לא מוכנה להאמין בזה. 2. עוד לפני שהיא התחילה לצאת עם הבחור החדש אמרתי לה שהיא צריכה זמן לעצמה בגלל שהיא החליטה שהיא משנה כל מיני התנהגויות שלה (שהיא באמת צריכה) אבל אם אני אגיד לה את זה עכשיו זה יישמע כאילו אני רוצה שהיא תיפרד ממנו. 3. אני לא יודע איך להתגבר עליה כי אני כן יודע שהיא מאוהבת בי והיה לנו קשר מדהים שפשוט יום אחד נגמר. לא היו שום סימנים לכך לפני.

meyii

New member
בעיית פרידה

תשמע, עם כל הצער והתיסכול לא נראה לי שאתה יכול לשנות הרבה אדם מסוגל להשתנות אך ורק אם הרצון לשינוי מגיע ממנו אתה לא יכול לגרום לה להשתנות ולדעתי הנסיונות לעשות את זה יביאו רק לתיסכול ולקלקול הקשר שכנראה עדיין יש ביניכם אני גם עוברת עכשיו תהליך פרידה מחבר קרוב, גם אנחנו היינו ידידים טובים לפני שהתפתח לחברות וגם אצלנו עכשיו יש בעיות ולא ברור אם נישאר ביחד. והרבה מזה כי אני חושבת שהוא צריך להשתנות בדבר שניים ממש בסיסיים אבל אני יודעת שאם הוא לא ירצה בעצמו לעבוד על זה ולשנות, זה לא יקרה... וזה מצער אותי, ומתסכל אותי מאוד כי אנחנו אוהבים אחד את השניה ועדיין לא מצליחים להסתדר במערכת זוגית.

Giluts

New member
שינוי

ההבדל הוא שאני אוהב אותה ומקבל אותה גם אם היא לא תשתנה והיא יודעת את זה. את השינוי היא רוצה לעשות וזה טוב עכשיו שהיא עם מישהו אחר, שלא תעשה שטויות.

Alfrendo

New member
פתרון - זמן

תראה, קודם כול התחושות שלך מבורכות ויכול להיות שהינן נכונות. אני אפילו נוטה להאמין שזה נכון - אתם אוהבים אחד את השנייה, אבל נפרדים. אני אולי אפתיע אותך אם אני אגיד לך שאהבה זה לא הכל (אמנם הכרחי, אבל לא דבר יחידי). יכול להיות שפגעת בה באיזו שהיא צורה ואתה אפילו לא מודע לכך. אולי לא עשית משהו שהיא ציפתה ממך שתעשה. תאמין לי, אם היא מאוהבת בך (אני אישית לא אוהב את המילה הזאת), אז היא תיפרד מהחבר הנוכחי שלה תוך זמן קצר. לא בטוח שתחזור אלייך אבל... עכשיו תחשוב טוב מאוד, תיזכר בכל דבר שעבר ביניכם במשך חודשיים האחרונים (או אף יותר), אירוע כלשהו, הערה כלשהי, מעשה כלשהו. יש מצב שקרה משהו ואתה אפילו לא מודע לכך. והיא לא תספר לך, בינתיים. אולי היא לא רוצה לעבור זאת שוב בלב... מה שנשאר לך לעשות, זה לחכות. הזמן יראה. אל תתעלק עליה, תן לה זמן, חודש-חודשיים. ואז תשאל אותה בעדינות. אם זה באמת נכון, אז הדבר הזה הוא מאוד קריטי בעיניה! אל תזלזל בזה. מצד שני, יכול להיות שהיא כבר לא רוצה להיות איתך, אולי היא רוצה לראות עולם, לפגוש אנשים אחרים ואתה זה העבר. אם כך, תתגבר על זה. אין מה לעשות. ככה זה בחיים. בכל מקרה, הזמן יראה. בהצלחה!

Giluts

New member
לא פגעתי בה!

לא היו לנו שום בעיות. היא אמרה שזה היה לה זמן מסוים בראש ובסוף החליטה לחתוך את זה כי זה לא זה. הבעיה היא שהיא לא יודעת שהיא מאוהבת, היא מדחיקה את זה. היא בחורה שברגע שהיא עוברת הלאה היא עוברת הלאה. אני לא מאמין שהיא תחזור סתם ככה אלא אם כן ייפתחו לה את העיניים.

adam33

New member
חבר..

תביט גם על עצמך..אתה מדבר עליה כל הזמן לצאת עם מישהו אחר זה לא משהו שפתאום קורה אלא ישנו רקע לפני כן ברגע שתעשה חשבון נפש לגבי מה היו הסיבות לעזיבתה אז גם תוכל להגיע אליה ולהתחרות על ליבה בשנית וזאת כשאתה יודע שהבעיה נפתרה.. בהצלחה

Giluts

New member
אתם לא מבינים?

לא היו נסיבות היא פשוט החליטה שזה לא זה. שכף לה וטוב לה אבל זה לא זה. ניסיתי להסביר לה שזו השיגרה אבל זה לא עזר.

W O W1

New member
יופי לך

תגיד אתה פסיכי???????????? מה יש לך ? אתה אומר שלבחורה יש מלא בעיות מה אתה בכלל מחפש אצלה ? לך לך לדרכך וחפש את האישה שתנעים לך ואתה לה את החיים אתה צריך להנות מזוגיות לא להלחם בה

Giluts

New member
אבל כשאני איתה

לא אכפת לי מהבעיות שלה. כשאנחנו ביחד זה מדהים.

putzputz

New member
כל כך מבינה אותך

אאני מזדהה איתך וממש מבינה אותך כי לי קרה אותו הדבר בדיוק עם חבר שלי (לשעבר לצערי) וקל לכולם להדבר ולהגיד שתמשיך הלאה אבל כשאתה יודע בלבך שהיא כן אוהבת אותך ולא מודעת לזה, אז קשה להתנתק ולהמשיך הלאה. אני ממש מבינה אותך אבל אין ברירה, תנסה גם אתה להמשיך הלאה ואם אתה צודק אז אולי היא תבין בעוד הרבה זמן שאתה בשהילה והיא בשבילך. זה מה שאני אומרת לעצמי שאני צריכה לעשות וזה ממש קשה, אבל אין ברירה

למעלה