בעיית פערים

mk14403

New member
בעיית פערים

חברתי ואני חגגנו אמש חודש יחד - האמת שהיו קצת משברים - פתרנו והמשכנו הלאה!

ישנה בעיית פערים שלדעתי ניתן לפתור וליישב אותה
היא טוענת שבעקבות שאין לי רכב ודירה משלי בגיל 33 זה מוגזם
כאשר היא בעצמה בת 36 ושוכרת דירה ומשלמת עליה להוריה לפי מיטב הבנתי..

טענתי לא פעם ולא פעמיים לפניה - כי פערים ניתנים לצמצום ואני מסתדר בכל מצב נתון ובכל רגע.

מה אתם אומרים ניתן לגשר על הפערים האלה? ואיך?

עליי לציין שיש לה גם רכב והיא הציעה פעמיים להסיע אותי בכדי שלא אסע במונית ובכדי שיהיו לנו עוד כמה דקות יחד

sani48

New member
כניראה שהיא רואה בך משהו אחר לגמרי

ממה שאתה רואה בה,ואתה משום מה לא רוצה להפנים את זה

mk14403

New member
השאלה מה היא רואה בי?

היא יודעת והסברתי לה את המצב שאני ממש לא יממן אותה - אני מוכן כמובן לעזור לה בדברים הקטנים
ושעושים שבת ביחד - בלי הבנות אז לדאוג לכל האוכל והכל - אבל בלי הגזמה מיותרת

sani48

New member
קודם כל תשאל את עצמך

מה לדעתך היא מחפשת?כי לפי הביקורת שלה כלפיך,היא כן מחפשת מישהו שידאג לה מבחינה כלכלית וזה יותר חשוב לה מהכול,אז כרגע היא מעבירה איתך את הזמן,אבל ברגע שיגיע מישהו אמיד יותר שיוכל לדאוג לה,סביר להניח שהיא תגיד לך שלום יפה

mk14403

New member
לדעתי את לא צודקת

אני יודע שמבחינה כלכלית כרגע זה לא הנושא הכי חשוב לה - דיברנו על זה אמש וגיליתי שלמרות היותה ילדה טובה הרצליה - היא לא מהבנות שרודפות אחרי כסף והיא דיי צנועה.
היא פשוט מפחדת שאכנס לחייה - ואכיר את הבנות שלה - ואז תהיה התמודדות קשה לכל האיזון בבית שלה ! - הבנתי ממה אמש - שככה קרה לאחר 5 שנות זוגיות עם החבר הקודם -שלעומתי (והיא ציינה זאת לטובה) היה קמצן ואפילו למסעדה שהיו הולכים היא הייתה משלמת עליו

amitzoher

New member
היא רואה בך משהו אחר

כמו אני חושב,
כנראה היא רואה בך משהו אחר..
:/

LOLI152

New member
היא מודאגת.

וכנראה ? שבצדק....
סה"כ יש לה דירה, רכב, בנות.. היא דואגת לעצמה.. היא לא ילדה ולא משתעשעת.. והיא רוצה מישהו שיכול לכל הפחות לדאוג לעצמו... איך מקימים שותפות עם מישהו שלא יודע מה זה להיות מבוגר? לשכור דירה? להחזיק רכב? זה קשה.. אני בטוחה שהיא לא רוצה לגדל גם אותך...
זה בכלל לא בקטע של "היא מחפשת מישהו שיממן אותה.."

mk14403

New member
חחחח

אם היית שם /שמה לב - אז היית קורא שגם אני בעצמי שוכר דירה - עובד קשה ודואג לעצמי !!
אני לא אמרתי שהיא מחפש מי שיממן אותה - אבל כמובן שאני אעשה ואקח את המחויבות הזאת ביום מן הימים כשאתחייב מולה.
היא יודעת טוב מאוד גם שהיא לא צריכה לגדל אותי או לממן אותי - אני גם זה שלוקח אותה פעמיים שלוש בשבוע לשתות ביחד או ארוחות במסעדות

לא הבנתי מה הפערים בדיוק

שלה יש רכב ולך אין? כי אם כן השימוש במילה "פער" בעייתית ואינה משקפת. ואם זה אכן עילה להרבה ריבים/ויכוחים יש כאן בעיה. שלה.

למעלה