בעיית פינג

LIOR2908

New member
בעיית פינג

בזמן האחרון הפינג שלי בקונטר סטרייק מאוד עלה ונראה לי שזה קשור ל WIN XP שיש לי, שמעתי כבר על הרבה אנשים שיש להם בעיה דומה כמו שלי שקשורה לוינדוס XP מישהו יודע איך לסדר את הפינג? אולי איזה פיקס?

blacknn

New member
זה לא נכון!

לי יש אקס פי והפיג שלי נהדר! האקס פי לא קשור...

LIOR2908

New member
כן קשור!!

גם לי לא מזמן היה XP והיה לי פינגים מצוינים אבל בזמן האחרון הפינגים שלי משתגעים וזה בעיה נפוצה מאוד אולי אתה לא שמעת עליה זה משהו אחר כבר, אז למי יש דרך פיתרון שעזרה לו בזה אם היה לו את זה???

שטויות במיץ דווקא בדיוק ההפך

ב- XP יש פינגים יותר טובים! בגלל שהוא כבר מותאם לפס רחב בניגוד ל98 אני מציע לכם לבוא לבקר בפורום רשתות ופס רחב וללמוד קצת. ולא סתם לזרוק מושגים באוויר ולהטעות אנשים אחרים.. וגם אני עברתי מ98 לXP ודווקא הפינג השתפר וזה מוכח. בכל מקרה תחשבו מה שאתם רוצים.. (פורום מספר 20)

LIOR2908

New member
חחחח

יש הרהב אנשים שמתלוננים שיש להם פינג גבוה בגלל הXP לא מזמן ראיתי בפורום גיימר דיון על זה ואני מבין במחשבים טוב אני לא זורק סתם שטויות אני לא אמרתי שלכל מי שיש לו XP יהיה לו או יש לו בעיות בפינג בקונטר אמרתי שלחלק ושאלתי למי יש את זה או למי היה והצליח לסדר את זה.

darkAI

New member
סתם שאלה....

מאיפה הבאת כזה מושג "רמת דוס"? בדיקת הפינג בדוס זה בדיקת פינג רגילה.

f10

New member
חחח

צודק אבל אני חושב שהוא התכוון לבדיקה ישירה דרך הדוס ולא לבדיקה ממשחק (לא שזה משנה..)

darkAI

New member
על זה אני דיברתי

שדרך דוס זה בדיקת פינג רגילה ולא איזה "רמת דוס" מיוחדת.

f10

New member
לא אמרתי שיש דבר כזה "רמת דוס"

פשוט הסברתי את מה שהוא כנראה התכוון..

darkAI

New member
לא קראת טוב את ההודעה...

כשדיברתי על רמת דוס, דיברתי אליו

בדיוק דיברתי על זה שעושים את זה

ברמה בדיקת דוס. ולא דרך איזה משחק כבד עם שרתים לא יציבים ועמוסים ושלא לדבר על חוסר רוחב פס + מרחק ממך שמקפיץ את הפינג

ברמה בדיקת דוס = ברמה של בדיקה

של דוס (אני מקווה שעכשיו הבנתם את הפנץ פה
)

נכון זה לא ישנה אם תעשה פינג

לאותו כתובת אבל כל מי שאומר שיש לו בעיית פינגים אני רוצה שעכשיו יתן פינג בדוס לספק וניראה מי צודק פה

אני אמרתי את זה בגלל שאני מתאר

לעצמי שאתם רואים את הפינגים ה"גרועים" שלכם דרך משחקים עם שרתים עמוסים ולא יציבים ועוד שיכול להיות שזה נמצא בכלל בקצה העולם. ושלא לדבר שהמשחקים עם הגרפיקה הכבדה גם לא תורמת לפינג

darkAI

New member
אני דווקא בודק פינג בדוס

ואגב, הפינג נקבע לא עפ"י המהירות בלבד, אלא לפי המקום שאליו אתה שולח packets(הקיצר, המחשב שלו אתה עושה פינג)

בקיצור הפינג נקבע על פי מרחק

ועל פי כמובן סוג החיבור שאליו את שולח את ה PACKETS ודרך אגב מי ששואל את עצמו למה בכבלים יש פינגים "כל כך טובים" "והרבה יותר מהירים" אז זה לא נכון ככה: 1. הזמנים בכבלים יותר טובים בגלל מערכות יותר מתקדמות ובעצם תשתית שיותר דומה לפס רחב. 2. זה שבכבלים יש 10 MS וב ADSL יש 20 אז זה לא נקרא הבדל בגלל שזה לא שניות זה מילישניות כך שלא תרגישו בהבדל במשחקי רשת וכו. 3. בגלל זה מי שעובר לכבלים בגלל הפינגים הוא מה לעשות דפוק

למעלה