בעיית עדות.

ערן^25

New member
בעיית עדות.

שלום לכולם. אני קווקזי וההורים שלי רוצים לחתן אותי בשידוך לבת דודה שלי שושנה בת 17, ואני, בכלל רוצה להישאר באגף גינון בעיריה. מה לעשות?

nutmeg

New member
ההגיון אפעס, מהמשפט הזה והלאה

כאילו - אי אפשר גם להתחתן עם שושנה וגם להישאר בגינון? ובכלל שושנה זה שם טוב לאשתו של גנן.

מוגג

New member
שושנת פלאים /טשרניחובסקי

שושנת פלאים ברוכת אל פורחת לאיש ואיש יש כל שנות חייו דורש לה יש מוצא אותך חיש ובדרכי חיים נתע בם עד אם יומנו רד כל פרח נפגוש נשאלה: "האת שושנתי את"? ויש ערב, חורף נוגה בא ואבלו שדמות בר תתבונן תבחין דרכך שושנתך נקטפה כבר. אשרי האיש שנמצאה לו ובשעתו קטף זו ואוי לו לאיש לא הכיר בה בדרכי חייו הוא טוב לו, לו כבה נרו בו וכנפל ירד בור הן דומה הוא לעיוור זה שחשך בעדו אור. ויש ערב, חורף נוגה בה ואבלו שדמות בר תתבונן תבחין דרכך שושנתך נקטפה כבר. והלחן, כמובן, צביק הפיק.

בלי להעליב, ערן,

האם תהית מה מרגישה שושנה, בת דודתך, שבלי קשר לזה שאתה נורא מוצלח ועובד במחלקה הנחשקת ביותר בעיריה - אולי היא בכלל לא מעונינת בנישואים האלה? אל תיעלב - אבל הבעיה שלה נראית לי הרבה יותר חמורה משלך. אני במקומה הייתי אומרת להורים שלה (וגם לשלך, וגם לך, אם אנחנו כבר בשוונג), שתקפצו לה - שהיא שואפת לקצת יותר מגנן ראשי בעירייה, שהיא צעירה מדי בשביל להתחתן ובטח לא עם מישהו שמתלבט בינה לבין גיזום בוגנויליות בראש חוצות. ובינינו - קווקזית עדיפה מפולניה. ואם ההודעה שלך היתה אמורה לשעשע - אפעס לא צחקתי. ואם היא היתה רצינית - אשמח להרחבה שלך בנושא. אני מודה שטרם הגעתי להחלטה האם להיכנס בך על שהעזת לצחקק עימנו, או שמא לברר מיד את הטלפון של ההורים שלה ולהביא להם בראש.

רונן ס

New member
מסכים עם אפי ערן החוצפן

לדעתי הבת דודה שלך מסכנה שהיא תצטרך לסבול אותך כל חייה. גם חרה משכורת, גם כולה גנן. תשלח אליי את שושנה, אני כבר אראה לך חיים טובים- מהם? וחוץ מזה שתדע, אין כמו הקפקזיות. אין.

אוקי

מכל התגובות כאן, אני היחיד שמפריע לו שמנסים לשדך את הילד לבת דודה שלו?

nutmeg

New member
שו וׁוׁוׁוׁוׁוׁוׁוׁ

...שנה שושנה שושנה יש לך בן דו-אוד גנן יבואו אליך שושנה עוד רבים וטובים מדנן

למעלה