בעיית עברית בICQ + XP

avivgr

New member
בעיית עברית בICQ + XP

אני עובד עם עברית מצויין בכל הישומים אך באי סי קיו כשאני שולח הודעות מגירסת 2001 אלפא הנמענים רואים סימני שאלה במקום תווי ההודעה. זה קרה ב98 בתנאי שאני כותב הודעה משולבת עברית ואנגלית. אך בXP זה קורה תמיד. למישהו יש פיתרון? הגדרה שפיספסתי? תודה אביב

avivgr

New member
ויתרתי....אך הבעיה חמורה יותר

אחרי תכתובת עם מיראביליס ועם עוד ישראלים שהתקינו את התוכנה - אין עברית באיסיקיו החדש בשילוב עם חלומות XP! לכן אני הסרתי אותו והורדתי את החדש. הבעיה שלי שאי אפשר לחזור אחורה ל2000 כי כל מסד הנתונים שלי הוא ב2001. יש לי סריטה עמוקה במוח שאני ח-י-י-ב לשמור את ההיסטורי ואני לא יכול לאבד את החומר שיש לי משנת 96...למישהו יש איזשהו יוטיליטי להמיר את הגירסאות? אולי מישהו יציל אותי? חבל לי לחזור לחלונות 98 בגלל זה! תודה אביב

haim47

New member
avivgr .

היי יש לי הרושם שאם תנסה ליצור מחיצה חדשה להכניס לתוכה את החומר החשוב באמת ולפרמת את השאר כך שאתה בעצם מבצע פירמוט חלקי של הכונן. ולא של כל השטח. חיים

avivgr

New member
תודה אבל זה לא מה שהתכוונתי

יש לי במקביל את חלונות 98 - אין לי בעיה לעבוד איתה עם הגירסה החדשה. הבעיה שאני רוצה לעבוד בXP וICQ 2000 כי הגירסה החדשה לא עובדת עם עברית בXP. השאלה אם יש דרך להמיר את קבצי הDB חזרה ל2000 מ2001. תודה אביב

oren*

New member
היי אביב, כך אני עשיתי לפני חצי שנה

כשניסיתי לעבוד עם גירסא 2001 של ICQ על חלונות 2000 ולא עבד (למה לעזאזל להוריד בכלל גירסאות אלפא?). העתקתי את ספריית האנשים שלי למקום אחר, התקנתי את ICQ2000B על אחת הספריות במחשב שלי, פתחתי את ספריית האנשים של ICQ2001 והעתקתי אותה כמו שהיא לספריית האנשים של ICQ2000B. היא זיהתה לי את האנשים בלי שום בעיה, אני לא בטוח שיש דבר כזה "המרה אחורה" (להמיר קבצים של 2001 לקבצים של 2000). בכל מקרה, שמור לך בספריה נפרדת העתק של ספריית האנשים - לכל צרה שלא תהיה, תמיד תוכל לפתוח אותה, לשלוח לכולם הודעה עם המספר החדש שלך ולהתקין ICQ2000B על חלונות XP בידיעה שהאנשים ברשימה שלך יכנסו לשם. בהצלחה

avivgr

New member
היי אורן

הטעות שעשיתי היא להפעיל את הקונברטור של האיסיקיו 2001. לאחר שהשתמשתי בו אני לא יכול לחזור אחורה.... למזלי, היה לי גיבוי לפני השדרוג ל2001 ולבסוף היום החלטתי לוותר על המידע שהתווסף בשלושת השבועות האחרונים, להתקין 2000B ולהשתמש בגיבוי. הצטערתי, אבל במשך השבוע האחרון הפכתי את הרשת בניסיון למצוא פיתרון, אך לשווא. אז עכשיו אני עובד עם האיקס פי, 2000B, עברית כמו שצריך וחור של שלושה שבועות בהיסטורי... תודה בכל מקרה!! אביב

קודם כל תבדוק בregional settings

את כל הגדרות השפה, בכל הדפים הקשורים, ותראה שלא פיספסת כלום, כולל מיקלדת.

למעלה