בעיית עברית ב-IPAQ 3850

mptfc

New member
בעיית עברית ב-IPAQ 3850

יש לי IPAQ 3850 עם עברית(אני לא יודע של איזו חברה) הבעיה שלי היא שאני רואה אתרים באינטרנט בעברית הפוכה. אין לי מושג איך לסדר את הבעיה. תודה לכל מי שיעזור!!!
 

mikeoreli

New member
יש לך את הרשיון של העברית ?

אם כתוב אירון - אז של אירון ואם אתה לא מצליח לראות אתרים בעברית כמו שצריך אז תוריד את הגרסה העדכנית שלהם. אם כתוב PDAC וצבע הרשיון הוא שחור - אין מה לעשות, תצטרך לשדרג לגרסה הלוגית החדשה של PDAC (עולה כסף). אם כתוב PDAC וצבע הרשיון הוא לבן - בתוכנת האקספלורר למטה יש איקון קטן בצורת L או V, תלחץ עליהם כדי שהעברית תתישר. אין לך את האיקון - תוריד גרסה עדכנית של העברית הלוגית (לא בתשלום וכדאי מאוד) או שתלחץ במקלדת Ctrl+Shift וזה אמור ליישר את העברית.
 

mikeoreli

New member
כמו שכתבתי

לפי סוג דף הרשיון זה הכי קל. אם אתה לא מוצא אותו אז כך : התחל->הגדרות->מערכת אם יש לך סימלון עם האות ע' - עברית של אירון אם יש לך סימלון שכתוב בו "עברית" - עברית לוגית של PDAC אם אין לך שום סימלון של עברית כמו הנ"ל ויש לך עברית במכשיר - PDAC ויזואלית (שכאמור לא מראה אתרים עבריים ישר, חוץ מאלה העובדים עם עברית ויזואלית כמו הארץ).
 
למעלה