בעיית עבודה

BEST OF ME

New member
הנה כמה שאלות

שלום לך, קראתי לעומק והייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות: אני אתייחס נקודה נקודה יש לי בעיה- אני חייבת עבודה ואני מפחדת לחפש כי אני שמנה. כמה שליליות במשפט אחד , יש לי בעיה ממתי חיפוש עבודה מתפרש כבעיה, זה לא הכי נעים בעולם אבל כפי את רושמת כאן זה כדי להגיע למקום יותר טוב לא? תסבירי לי מה הקשר בין חיפוש עבודה ושזה מפחיד כי את שמנה? את מחברת בינהם כי כנראה את חושבת שזה קשור אבל זה לא , החוסר ביטחון שלך הוא זה שכרגע לוקח את המושכות ומנהל אותך יש לי עבודה שאני לא מרוויחה בה מספיק כדי להתחיל לחיות ולצאת מבית ההורים לי זה דווקא ניראה מאוד חיובי שאת יודע שעל מנת להגיע להיות עצמאית את חייבת לעשות שינוי !!!! כל הכבוד לך גם לעבודה הזאת התגלגלתי מתוך הכרות עם הבעלים (והעבודה הזאת לא באמת דורשת יותר מדי). שוב פעם ניתן לראות במשפט הזה החוסר הערכה שלך לעצמך וחוסר אמונה, השאלה שלי כאן היא: במה את חושבת שאת טובה ? מה הוא הסוג עיסוק שעושה לך הכי טוב ? כל החיים חייתי בסוג של בועה- על הכל שילמו לי והכל עשו בשבילי יפה שאת משתמש בעבר, חייתי, שילמו ועשו , נגמר ! למה נגמר כי כנראה את כותבת כאן שאת רוצה להגיע לעצמאות כל הכבוד מה שהיה נגמר יקירה השאלה שלי: תספרי היום בחיים שלך כעצמאית , זה מאוד מסקרן , תני לראש שלך לדמיין והכי חשוב תספרי לנו ותחייכי! והנה הגעתי לגיל 24 ואני פשוט מפחדת!!! יש לי חדשות בשבילך , אנו משפחת בני האדם מפחדים עד שאנו מתים , כולנו !!! השאלה היחידה היא האם אנו נתנים לפחד הזה לשתק אותנו או שאני מקשיבים למה שלפחד יש להגיד ובכל זאת ממשיכים השאלה שלי אלייך היא: מי מה את מפחדת כל כך ? תפרקי את זה לגורמים ותשאלי את עצמך ממש לפרטי פרטים מה העניין? רק התחלתי ללמוד ואפילו מחשבה על עבודה בסקרים ותמיכה בטלפון מפחידה אותי כי אני טיפוס דיי מבודד וביישן. קודם כל זה מעולה שאת מודעת לזה , חצי דרך עברת ? אולי דווקא סוג של עבודה שמחייב אותך לדבר עם אנשים יכול להיות תרפייה מעולה לעניין הזה? מה הסיבות שלך לבידוד זה השומן הזה הוא פשוט מעבר למעמסה פיזית הוא גם מעמסה נפשית בשבילי, כי זה לא שיש לי תואר, או שאני חברותית או שיש לי ניסיון- אני מתחילה מאפס כשמנה וכל פעם שאני חושבת על לחפש עבודה חדשה אני לחוצה שאני רק שמנה ואין לי שום דבר מעבר להציע (וזה שבסך הכל אני נחמדה- לא באמת מעניין). את כנראה מערבבת דברים שאין בנהים קשר קודם כל זה מאוד מעניין שאת נחמדה , דבר שני אני מבטיחה לך שאת היחידה שעושה את הקשר בין שומן לתואר . זה גם משהו שצריך לפרק לגורמים , חוץ מי זה שאת צריכה להבין דבר מאוד חשוב את מה שאת חושבת על עצמך , כך שרק את יכולה לשנות הקשרים בעזרת מטפל או מאמן על מנת להשתחרר מהאמונות המוטעות שלך. השומן כאן הוא רק תירוץ והוא משמש תירוץ לכל ההתפתחות שלך , יש לי שוב חדשות בשבילך אפשר להיות שמן ומוצלח מאוד !!!! ברור לי שאתם לא הולכים לתת לי הצעות עבודה (אלא אם ממש בא לכם :)) אבל אני אשמח לעזרה כי אני מפחדת שככה החיים שלי יהיו. אי אני לא אתן לך שוב הצעת עבודה כרגע אני הייתי מטפלת בשורש הבעיות ויוצאת מי זה חזקה ומאמינה בעצמי שמי קרין עובדיה ראפ (וגם שמנה גאה) מאמנת אישית כאן אם את צריכה

solee

New member
היי

אני חייבת לספר סיפור, הכרתי לפני כמה זמן חברה חדשה שגרה לידי במעונות. כשיצא לנו לפטפט קצת על ההכרות בינינו היא סיפרה לי שכשהכרנו נראתי בעיניה כבנאדם חזק, עם ביטחון וזה מאוד משך אותה בי כי היא בעצמה חסרת ביטחון, והרגישה שהיא צריכה אנשים כאלה סביבה. המצחיק הוא שזו ממש לא אני. אני מרגישה חסרת ביטחון וחלשה רוב הזמן. אבל אני מצליחה לשדר את ההפך. ללכת זקוף, "ולשחק" אותה ! מסתבר שזה עובד !!! התקבלתי לעבודה שהייתי מאוד חסרת ביטחון לגביה, כי ידעתי שזה משרה "ייצוגית" מה שאומר רוב הזמן כוסית מהממת. וכן, ניחשת נכון אני שמנה !! ככה שהכל בידיים שלך !! אם את לא מרגישה בטוחה בעצמך, תצרי לעצמך דמות שהיא כן ! דמות שכן הייתה מוצאת עבודה בקלות. דמות שלדעתך היו מקבלים לעבודה. תהיה הדמות הזו !!! לאט לאט היא תחלחל ואת תהפכי להיות היא !!! בהצלחה ! לא לוותר

למעלה