בעיית סנכרון ב asus 636

seani

New member
בעיית סנכרון ב asus 636

כאשר אני מחבר את המכשיר לכבל הסינכרון, activesync מזהה שהוא מחובר וגם על המכשיר עצמו אני רואה שהוא מחובר, אבל לא מתבצע סינכרון.. כאשר ניסיתי לפתוח את התוכנה על המחשב (מופיע לי רק האיקון שמראה חיבור אבל לא עולה לי המסך עצמו), אין תגובה וגם כאשר אני מסמן על המכשיר עצמו לבצע סינכרון. אני יכול דרך המחשב שלי להיכנס ל mobile device ולראות את מה שיש לי בזכרון, אבל האיקונים נראים שונים מאיך שהם נראים בד"כ יש למישהו רעיון ?? או שפשוט בצער רק לבצע hard reset (ואם כן אז איך ??) tnx

seani

New member
יש לי כבר outlook על המחשב

וכבר סינכרנתי הרבה פעמים. היום פשוט נמאס לו... וכדי שיהיה כייף אז גם העיברית התהפכה. ניסיתי להתקין (ללא הצלחה) היום את התוכנה של avantgo ומאז הוא מסרב להסתנכרן

AYELET1

New member
הסרת אותה?

ביצעת לאחרונה גיבוי של המכשיר? אם כן, אז איך?

seani

New member
הגיבוי היחיד שעשיתי הוא בסנכרון

הפעם האחרונה שסנכרנתי הייתה אתמול ולא היו שום בעיות. בנוסף יש לי גם מנוי לאתר של מפה והיום גם הוא לא הסתנכרן.

AYELET1

New member
ניסית להסיר את האוונט גו?

ברור שהמפה לא יסונכרן כי ממה שהבנתי לא היה כלל חיבור לאקטיב סינק

seani

New member
לא הצלחתי להתקין אז לא היה מה להסיר

ומבחינת חיבור, כאשר אני עומד עם העכבר על האיקון של activesync הוא כותב לי שהוא מחובר...

seani

New member
מקפיץ ושאלה

היה פעם באתר הפנייה לסרטון עם הוראות איך לעשות hard reset ל asus חיפשתי אותו ללא הצלחה. מישהו יודע מה הכתובת ?

seani

New member
עשיתי hard reset

ועכשיו אני לא יכול לסנכרן את המכשיר. ניסיתי לתקן את activesync מהדיסקט אבל זה לא עזר. אז הסרתי אותה והתקנתי את הגרסה החדשה מהאינטרנט, אבל גם זה לא עזר. כאשר אני מחבר את המכשיר ל USB הוא נטען אבל התוכנה לא מזהה אותו. היא כותבת לי במסך החיבור ש USB ו com 2 פנויים אבל היא לא מזהה את המכשיר. ניסיתי לפתור את הבעיה עפ הוראות שב help (לוודא שגם בתוכנה וגם במכשיר מסומן allow usb conection) אבל זה לא עזר. help me

AYELET1

New member
במחשב השולחחני סמן

את כל שלושת הסימונים של ALLOW (גם USB, גם COM משהו וגם השלישי). לא עוזר? בצע SR וגם ריסטרט למחשב ה-PC לא עוזר? החלף כניסת USB במחשב ה-PC (כלומר העבר את הכבל לשם). בהצלחה

seani

New member
תודה רבה איילת ../images/Emo13.gif

בשעה טובה הצלחתי לסנכרן את המכשיר. התוכנה של מפה לא הסתנכרנה אבל לגבי זה אני כבר אפנה לשרות לקוחות שלהם. הבעיה היחידה היא מה אני עושה עם avantgo... זאת לא תוכנה שאני חייב, אבל הייתי רוצה להשתמש בה. יש לך אולי רעיון איך לפתור את הבעיה איתה ? (כאשר אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי הודעה שהייתה שגיעה והיא תיסגר) tnx

AYELET1

New member
תוכנה לקרית RSS

קרא על ערסים כאן בנוסף באתר PDACE יש גם תוכנות מומלצות. שם תמצא גם המלצות לתוכנות לקריאת RSS בפוקט.

AYELET1

New member
ואוסיף: האוואנט היא ענתיקה.

אינני יודעת אם היא נתמכת במכשירים החדשים ובמערכת ההפללה XP ב-PC. ה-RSS מחליף אותה, והיום לכל אתר המכבד את עצמו יש RSS (ולא ערוץ אוואנט)

למעלה