בעיית סינכרון עם OUTLOOK

אמנון כ

New member
בעיית סינכרון עם OUTLOOK

יש לי בעייה מוזרה. יש לי X50V ולפטופ IBM T42 חדש (שהחליף את ה- T41 שהיה ברשותי עד שלשום). התקנתי את תוכנת הסינכרון מהדיסק שקיבלתי עם ה- X50V, והכל לכאורה עובד כצפוי, רק שמשום מה הוא לא מצליח לסנכרן את ה- Notes, Calander, Tasks אבל כן מצליח לסנכרן את ה- INBOX. כשהוא נכשל בסנכרון הוא נותן את הודעת השגיאה המצורפת. יש לציין שמותקן לי OUTLOOK 2003 על המחשב, אותה גרסא בדיוק כמו במחשב הקודם. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה? העניין די דחוף משום שבשבוע הבא אני טס לחו"ל וזקוק למידע מסונכרן. תודה!
תודה רבה!!

אמנון כ

New member
שכחתי לציין...

שעשיתי Uninstall ו- Reinstall וגם RESTART פעמיים ואפילו RESET ל- X50V אבל כלום לא עזר.

raananta

New member
על פי הכתוב...

המערכת לא מזהה שיש לך OUTLOOK מותקן והיא מבקשת שתתקין אותו שוב, הדבר מוזר שכן על פי דברייך הוא מותקן. נסה להסיר את האקטיב סינק ואת ה-OUTLOOK ולהתקינם מחדש. קודם כל OUTLOOK ורק אח"כ AS. אינני בטוח אם הפתרון יעזור אבל שווה נסיון.

אמנון כ

New member
כמו שאמרו משינה:מוזר מוזר מוזר מוזר

ראשית תודה עלך התגובה, אבל זה קצת בעייתי בשבילי לעשות UNINSTALL ל-OUTLOOK (למרות שאם אין ברירה אני אנסה). מה שיותר מוזר הוא שה-INBOX כן מסתנכרן וכן עובד בעוד שה- CALANDER לא. מוזר.... למישהו יש רעיונות? בבקשה??

raananta

New member
אם אתה חושש מאיבוד נתונים

אז קיימת אפשרות לייצא את כל הפריטים של ה-OUTLOOK לקובץ אחד. כולל מיילים, אנשי קשר, לוח שנה וכו וכו וכו וכו וכו. ייצא לקובץ וגבה. לאחר מכן מה שלא תעשה לתוכנה יהיה לך די קל להחזיר את הגלגל לאחור.

למעלה