בעיית סוללה ב MIO 350 ?

shagy2dup

New member
בעיית סוללה ב MIO 350 ?

שלום לכולם, יש לי בעייה , בעצם תחושה.... שהסוללה MIO 350 שלי פגומה , כי: 1. היא מתרוקנת דיי מהר. 2. לפעמים שהמכשיר נכבה אז לא ניתן להדליק אותו וצריך לעשות SOFT RESET. האם יש למישהו מושג ? מדובר במכשיר דיי חדש (חודש בשימוש וגם זה בקושי) שהיה בטעינה. כמו כן , בשבוע הראשון שהוא נרכש הוא הוחזר לתיקון מכיון שהמסך הראשי נתקע, שקבלנו אותו בחזרה נאמר לנו שמערכת ההפעלה נדפקה שזה נשמע לי קצת מוזר... תודה רבה לעונים (שיבואו :) ...) ושבת שלום ..

shagy2dup

New member
לגבי מערכת הפעלה שנדפקה

בתיקון טענו שהמערכת נדפקה (התקבל מסך כחול קבוע שיש בפתיחה) ונאלצו להתקין * מחדש * את מערכת ההפעלה, וכל זאת 3 ימים אחרי שהמכשיר נקנה. האם נתקלת בבעיה כזאת ? באותה תקופה לא הותקן כלום על המכשיר !

AYELET1

New member
לא שמענו אבל אני לא מבינה בכלל

את השאלה. מערכת ההפעלה נדפקה וצרבו לך אותה שוב? נו? ו...? מה בעצם אתה רוצה לשמוע?

BravoMan

Active member
מעניין שדווקא במכשיר הזה זה אפשרי.

לא רק זה, קראתי באיזה פורום שהרבה אנשים ניתקלו בבעיה זו כאשר ניסו לבצע HARD RESET. העניין הוא כזה: היצרן (MIO) השאיר במכשיר איזה מצב מעוד מעניין (כנראה מצב בדיקות) שניתן להכנס עליו בצירוף מקשים מסוים + RESET. אחת האופציות שם היא LOW LEVEL FORMAT של הROM (שהוא כמובן FLASH ולכן ניתן לשיכתוב). זה למעשה מפרמט את המכשיר ומשאיר עליו BOOTLOADER בלבד בלי מערכת הפעלה. לפי מה שקראתי ניתן לשחזר את המערכת עם SD מיוחד.

למעלה