בעיית משחקי כח

בעיית משחקי כח

אני יוצא כבר ארבעה חודשים עם מישהי מקסימה שעל פי רוב הכל בינינו בסדר. אך לצערי יש לי חששות כבדים, אני חושש שתיווצר בינינו מערכת יחסים לא בריאה: אני חש שהיא הצד הדוחף ואני הצד הנדחף, שהיא הצד הצודק ואני הצד הטועה. קורה ולפעמים יש בינינו צרימות ביחסים: יש לה יכולת דיבור ויכולת הבעה, והיא בדרך כלל זו שמתזמנת את הדיון על דבר לא טוב/התנהלות כלשהיא שעשיתי פה ושם ובכך היא מושכת אותי בפה לתוך מן משחק שחמט שהיא קובעת את הכללים שלו וגם משנה אותם, כשקורה דבר כזה אני מתמלא דום שתיקה והיא ממשיכה בשלה ולא מרפה. הבעיה היא שבעוד אני לוקח ברצינות את מה שהיא אומרת ,בעת שאני מעלה נושא לדיון נדמה שהיא מתחקרת אותי עמוק ואני מצטייר בעיניה כקטנוני.. אינני רוצה למסד את הקשר עד שאדע האם זה דבר טבעי ומה לעשות בכדי לפתור את הבעיה. בתודה

s h o o s h a

New member
ללכת לאיבוד בתוך עצמך

אם אתה מרגיש שהיא מצליחה לערער את הביטחון שלך זה שקודם היה חזק ובלתי משתמע ו'לפתע' שינה כיוון, כי היא אמרה דברים שגרמו לך לחזור בך מדעתך, בעיקר כדי להתקרב לדעתה, הרי שלדעתי, ייצור הyes man יהיה מושלם בקרוב. חשוב עם עצמך היכן אתה רואה את עצמך בקשר- והרי אמרת בראשית דבריך שאתה חש שהיא בצד השולט/דוחף ואילו אתה מצידו השני של המתרס. שאלה: אתה עושה כדי שדברים ייראו אחרת או שמעדיף לקפל זנב בין הרגליים ולו רק כדי למנוע עימות וכדי לא להצטייר בעיניה כקטנוני? האם זה טבעי? יתכן שלאחדים כך צריכה להתנהל מערכת זוגית. לטעמי-היא רחוקה מלהיות אידיאלית. כאשר אחד מבני הזוג מתבטל בפני השני-טובה לא תצמח מזה. נהפוך הוא. תשובה ל'מה עלי לעשות' לא אתן לך. אבל אציע לך לשקול שוב את ה'ממצאים' שמונחים לפניך בסדר מופתי ואתה צריך רק להחליט מה לוקחים ועל מה מוותרים. ואם אפשר להמשיך בלי מה שעליו ויתרנו ומאידך ליצור מערכת טובה יותר במקום-הרווח כולו שלכם. במידה ולא-תשקול היטב. מדובר בחיים, מדובר בחייך. שנה טובה

אל תלך כנגד האינסטינקטים שלך ../images/Emo70.gif

אם אתה נמצא עם מישהי שרק גורמת לך לא להיות אתה עצמך, אתה האמיתי, ולא משנה כרגע כמה אתם אוהבים את אותו תחום ההתעניינות או כמה הסקס נהדר, אז אני חושבת שאין לכם מה לעשות ביחד. אני יודעת שהתגובה שלי נחרצת ואולי מעט קיצונית, אבל עובדה שאתה מעלה את זה ומעלה את זה כאן. 4 חודשים
זה כלום. הגישה הדומיננטית שלה לא נשמעת לי טוב. גם בקטע הבין אישי אם היית אח שלה או ידיד טוב. השתלטנות שלה לא תביא אותה רחוק, ואם כן אז נראה לי שרק בדריכה על האנשים שמסביב. אולי כדאי לך לדבר איתה ולראות מה יש לה לומר. זה כמו לדבר בריבוע: גם לדבר על מה שמפריע כשצורת השיחה איתה זה מה שמפריע. זו תיהייה כמו בחינה חד פעמית והחלטית כי מה שהיא תגיד אז ואיך שהיא תתנהג רק יקבע את ההמשך. ומה אמר Sting
BE YOURSELF, NO MATTER WHAT THEY SAY הייה אתה ואל תלחם בעצמך, ואל תביא את עצמך להיות עם א/נשים שגורמים לך להרגיש רע. שנה
ובה

למעלה