בעיית מקלדת ב- IBM ThinkPad T41

numone

New member
בעיית מקלדת ב- IBM ThinkPad T41

הלחצן השמאלי של "העכבר" במקלדת לא עובד לי. לא הלחצן העליון שמשתמשים בו עם הנקודה האדומה ולא הלחצן התחתון שמשתמשים בו עם משטח המגע. אפילו אם לוחצים פעמיים ברצף על משטח המגע זה לא עובד. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של IBM ThinkPad UltraNav Pointing Device, וזה עדיין לא עובד. התמיכה של IBM לא עזרו לי כי נגמרה האחריות :/ איך מסדרים את זה? תודה רבה

numone

New member
אני חושד שזה נגרם בגלל התקנת ה- HotFix הזה:

http://support.microsoft.com/?kbid=892050 (שלא עזר לפתור את הבעיה המקורית, אגב) יש הצעות? נ.ב.: אין לי system restore

יאיר B

New member
העכבר שלו מחובר ב-USB פנימי?

למה התקנת את העדכון הזה? זה היה דרך העדכון של חלונות? (אין לי חלונות, אני לא יודע מה היו העדכונים האחרונים).

numone

New member
אין עכבר, מדובר על

המשטח מגע של המחשב. הלחצנים שהקפתי בעיגול לא פועלים כלל. בנוסף, אם לוחצים על העליון, אז תנועת העכבר משתבשת כשמנסים להזיז את הסמן בעזרת ה- TouchPad (כאשר הלחצן השמאלי העליון נשאר לחוץ). התקנתי את העדכון הזה כי אני מקבל הודעת This device can perform faster הטוענת שאין לי USB2.0, מה שלא נכון, ואני נאלץ לעבוד במהירות USB1.1 שהוא נמוך להחריד. הבעיה הזאת לא נפתרה כתוצאה מה-hotfix הזה. אבל מה שיותר חשוב לי כרגע זה הלחצני click/select, כי בלי עכבר חיצוני אי אפשר להשתמש במחשב.

numone

New member
עדכון

הסרתי את ה-hotfix הסורר, ועידכנתי את הדרייבר של ThinkPad UltraNav Pointing Device לגרסה העדכנית ביותר, הכוללת את התיקון הבא:
(Fix) TrackPoint left click does not work right after keyboard input.​
אבל הבעיה עדיין בעינה

ali052

New member
מה דעתך על....

פורמט והתקנה מחדש של המחשב
אני יודע שזה ''יותר'' מדי בישבילך או שתגיד למה לפרמט אם יש פיתרון אחר.... אבל נראה שזה יוכל לפתור לך את 2 הבעייות ....

numone

New member
אני ממש לא רוצה לעשות את זה

מדובר ביום עבודה שלם שיילך רק על זה. יש אולי הצעות אחרות?

numone

New member
אוקיי מצאתי WorkAround

ביטלתי את ה-buttons של ה- TouchPad ועכשיו הלחצנים של ה-TrackPad (שבמילא אני משתמש בהם רק ואת הסמן אני מזיז עם המשטח מגע, מאין שילוב של שני האלמנטים) עובדים כמו שצריך.

Y. Welis

New member
עדיף להציע שיחזור לאחור. לא צריך להרוג את

המחשב על כל פציעה קטנה.

ali052

New member
הוא במפורש כתב שאין לו אופצייה לשיחזור מערכת!

אחרת ההיתי מציע לי.... קרה לי כזה דבר עם מישהו.....עשיתי לו דיפולט לBIOS והכל היסתדר.....

למעלה