בעיית מערכת הפעלה

madbik

New member
בעיית מערכת הפעלה

למחשב הנייד שלי נגמרה הסוללה בזמן שה-DOK U3 עבד ברקע. כשהפעלתי את המחשב מחדש, מערכת ההפעלה (XP) חיפשה את התוכנות של ה-U3 אבל לא מצאה כי הייתי צריך להכניס את הסיסמה - מה שהביא להרבה מאוד הודעות שגיאה. מאחר והמחשב היה מאוד מאוד איטי החלטתי לעשות את מה שאני עושה בדרך כלל (ומקובל עפ"י ההוראות של U3) שלפתי אותו. אלא שקיבלתי מסך כחול. מאז יש לי הודעה שגיאה בזמן ההפעלה "...file is missing or corrupt: windows\system\config\system הכנסתי דיסק הפעלה וניסיתי לבצע שחזור מערכת(R) או התקנה, אבל התוצאה היתה אחת - הוא טוען שאין כונן קשיח. הBIOS דווקא כן מזהה את הכונן הקשיח. כאשר לחצתי על F2 בהתחלה כדי לבצע ASR הוא ביקש ממני להכניס את הדיסק, אבל הוא מחפש משום מה דיסקט קטן (פלופי). דיסק האתחול של היצרן (פוגי'טסו סימנס, V3205) לא מגיב כלל בBOOT. המאמר היחיד שכל הרשת מפנה אליו הוא זה: http://support.microsoft.com/kb/307545/HE/ אבל הוא אסור לשימוש לאלו המשתמשים במערכת הפעלה OEM וזה מה שיש לי מאחר ומדובר במחשב נייד שהגיע מוכן קומפלט. הפעלתי ERD אבל אין מערכת הפעלה לבחור כי שוב - הוא לא מוצא כונן קשיח. בפורום חלונות אמרו לי שמאחר ומדובר בדיסק קשיח מסוג SATA, יש להגדיר אותו ל-IDE. אני אשמח לקבל את העזרה שלכם אם באמת צריך לשנות הגדרות (ואם כן אז איך) או כל דבר אחר שעשוי לפתור את הבעיה סליחה על הסיפור ותודה מראש על העזרה שתבוא אם תבוא

למעלה