בעיית מעצב

oc101

New member
בעיית מעצב ../images/Emo7.gif

הגן מכריח אותי להשתמש בשרותיו של מעצב הבית. עיצוב חופה - בחרתי. סיור פרחים לבופה . הבעיה היא השולחנות הוא נתן לי בחירה של שני אפשרויות שאחת לא באה בשבון והשניה היא ברירת מדל והיא אששית נחמדה לשולחן שמחירה נראה לי מגזם 20 שח. לכל שולחן השאלות הן: מנסיונכן כמה עולה שולחן מס האופציות שמעצב נתון לשולחן כמה צריך לעלות קישוט שולחן עי מעצב ? sorry about the spelling , i´m writing with the web keyboard ! hatzehira

dorlim

New member
עיצוב אישי ../images/Emo39.gif

כדי לא להכנס להוצאות מיותרות וכבדות מידי, אפשר לעצב מרכז שולחן באופן עצמי. גם מקומות שמכריחים להשתמש רק במעצבי הבית, מקבלים את האפשרות שבני הזוג יביאו משהו משלהם. בעבר היו בפורום הרבה רעיונות יצירתיים שונים ומצ"ב מספר רעיונות משלנו ליישום "בבית": * על כל מפית (עדיף בצבע כתום) להניח פלח תפוז מיובש ומקל קינמון ובמרכז השולחן נר קטן על גבי פלח תפוז. * נר עבה על תפזורת של פטיפורי * לקחת פרחים שטוחים ורחבים (כגון גרברות, חמניות וכו´), לקטום את הגבעול ולהניח על השולחן לדוגמא במעין שבלול ממרכז השולחן החוצה בהצלחה

oc101

New member
אהבתי את השבלול ../images/Emo6.gif

אני במסע ומתן לגבי עיצוב השולחן. ד´א אני מתה על גרברות, יש עכשיו???? hatzehira

אוסי גרברות יש לקראת ספטמבר...

גרברות זה צבע של חגים... מתחילות בראש השנה ונגמרות בפסח.

oc101

New member
cool !! ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אני אוהבת אותם כתומים גם בתור עלי כותרת בתפזורת thanks hatzehira

אני אוהבת גרברות מכמה סיבות:

אחד הפרחים היותר חזקים ויחד עם זאת שבריריים מספיק כדי להתכופף בצורה נראית כאילו כנועות.. ואת יודעת מה? אולי בגלל שגרברות גם מזכירות לי את פריז(אל תשאלי אותי למה..אני לא יודעת..)

oc101

New member
how many colors i can get ? ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שרוןB

New member
ומתי בדיוק אני אמורה להכין את

השולחנות???בביום החתונה???

em_d

New member
אותו עיצוב של המעצב, רק בזול

בחנויות "חצי חינם" או "מגה" ועוד, ניתן למצוא כל מיני סוגי עששיות , פרחים מיובשים ועוד במחירים זולים של עד 10 שח, אני אפילו בטוחה שיש מקומות זולים יותר

em_d

New member
חנות באזור תעשיה רשל"צ, וכנראה

בעוד מקומות, אפשר לברר ב 144.

מזאלונה

New member
ופתרון מעוצב

גם אצלנו היינו צריכים להשתמש בשירותיה של מעצבת הבית. מכיוון שלא אהבנו את העיצוב הסטנדרטי, והעיצוב היפה יותר עלה המון, פנינו פשוט ליבואן של נרות וקנינו ממנו 36 עששיות מקסימות. הוספנו לזה בועות זכוכית שקונים בחנות תחביבים, והתאמנו את צבע המפות (וזה שוב המקום להודות לאתי אלבכרי האחת והיחידה שעזרה לנו דרך הטלפון והאי מייל בבחירת הצבעים!!!). כל העסק עלה כמה מאות שקלים ובסופו של דבר נשארנו עם כל העששיות שאותן חילקנו במתנה לחברים. מומלץ מאוד!!!

oc101

New member
מזאלונה ../images/Emo9.gif

can you give me the name & prices ? thanks Hatzehira

מזאלונה

New member
איזה מזל, הצלחתי למצוא את ה ../images/Emo33.gif

כי מתברר שאילן כבר זרק אותו, אבל נתתי אותו פעם לנועה, אז מצאתי אותו בהיסטוריה של האיסיקיו... בכל מקרה, לבחור קוראים קובי והמחסן שלהם נמצא בבאר יעקב. העששית שאנחנו קנינו עלתה 7 ש"ח לא כולל נר. נרות עבים עולים גם הם פחות מעשרה שקלים. יש לו מבחר מאוד גדול של נרות, עששיות, פמוטים... מה לא. המחיר ממש משתלם!! בהצלחה, ואשמח לענות אם יהיו לך עוד שאלות!

לתושיה כזו ממי לא קוראים מזל קוראים

לזה שכל. איך אני שמחה שאת והילית כבר נשואות ועדיין איתנו? חכו, חכו, אני זוממת פגישה של הפורום בים כדי לסגור את הקיץ ולכבוד ראש השנה... עוד לא צייצתי לגבי זה אבל הראש כבר עובד..

oc101

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo33.gif

you didn´t write the tell. no. after all???? hatzehiar

למעלה