בעיית מסך מלא virtual display

• פותח הנושא CCNA
  • פורסם בתאריך

CCNA

New member
בעיית מסך מלא virtual display

שלום רב היום התקנתי את תוכנת virtual display על הImate 2020 שלי, על מנת לראות תצוגת מסך רוחבית. אז ככה התקנת התוכנה(כרגע בגירסה ניסיונית של 7 יום), עברה בהצלחה. אני רואה בהצלחה תצוגה רוחבית אך, ברגע שאני במצב של מסך מלא לא משנה כרגע באיזה תוכנה (אפילו מסך הפתיחה של חלונות היום), שליש מהחלק הימני של רוחב המשך נחתך לי. במצב שלא במסך מלא כמו לראות דוא"ל או תוכנות word excel שיש חלון מקיף, אני רואה היטב ללא חיתוך מסך. האם מישהוא התנסה בבעיה של תוכנה זו?

CCNA

New member
O.k בעיה היא רק ב-Destinator

O.k לאחר כל מיני משחקים, הבעיה היא בתצוגה רוחבית בשימוש תוכנת Destinator 5 . יש לי חיתוך של שליש מהצד הימני. האם מישהוא נתקל בתופיה זו? האם יש איזה Patch לכך?

shagy2dup

New member
little information that might help

hi i`m sorry for the english , my cmputer is giving me some hard time regarding hebrew.. as far as i know Destinator5 doesn't support the landscape / porterait switch.... but i might be wrong..... i think you switch the screen while running the D5 program.... exit and enter it again , it suppose to fix the problem...but again i`m not so sure.. hope it will help if not: - what PDA do you have? shana tova

למעלה