בעיית מזגן

• פותח הנושא byoyo
  • פורסם בתאריך

byoyo

New member
בעיית מזגן

אודה לכל מי שיכול לתרום מידיעותיו בנושא... יש לי מזדה 3 מנוע 2000 (אני בכוונה מציין את הפרט הזה כיוון שבעל המוסך אמר לי שיש עדכון תוכנה רק למזדות עם מנוע 1600) יש לי שתי בעיות שאולי הן בעצם אחת: 1. שמתי לב לתופעה שכאשר לא יותר מדי חם בחוץ המזגן מוציא אוויר הרבה יותר קר. אבל שממש חם בחוץ האוויר שיוצא קר במידה לא מספקת. 2. אחרי נסיעה ארוכה, כשחם מאוד, כמעט שלא יוצא אוויר מפתחי האוורור. כל המתגים מכוונים להוציא מקסימום אוויר. זו לא בעיה בתפעול... דוגמא להמחשה : נניח שאני רוצה לנסוע לב"ש מהרצליה, בתחילת הנסיעה הכל יהיה טוב, יצא אוויר מהמזגן, אבל כאשר אני מגיע לצומת בית קמה כבר כמעט שלא ייצא אוויר... אחרי הפסקה בבורגר ראנץ שם שוב יצא יותר אוויר... אני רוצה להוסיף שהרכב הלך לאלבר לבדיקה ונמצא לדבריהם תקין... אבל הם לוקחים את הרכב מוקדם מאוד שלא חם... ואז זה באמת נראה כאילו אני סתם מבלבל להם את המוח... למישהו יש מושג ? תודה מראש, תומר.

Guggelager

New member
שתי תקלות מזגן

הבעיה שציינת עם הרוח שלא יוצאת מהמזגן אחרי נסיעה ארוכה היא קפיאת מים על המאבה(הרדיאטור הפנימי של המזגן) עקב לכלוך \ אבק עליו. צריך לנקות אותו. אם הקור שיוצא מהמזגן לא מספק תוסיף גז מזגן. חוץ מזה יש צורך לבדוק את מעברי הניקוז של המים מהמזגן. בהצלחה

למעלה