בעיית מוסר

• פותח הנושא fatme
  • פורסם בתאריך

fatme

New member
בעיית מוסר

רציתי להתייעץ עם המומחים של הפורום בקשר לבעיה שיש לי. יש לי חברה כבר שנתיים וחצי ואני אוהב אותה מאוד וחיי המין שלנו מצוינים אבל אני נהנה מאוד לאונן בטלפון ו\או במצלמה עם בנות אחרות כמובן שחברה שלי לא יודעת על זה. השאלה שלי היא אם המעשים שלי יכולים להחשב כסוג של בגידה?

wild orchid

New member
לכל אחד יש הגדרה שונה

למושג "בגידה".מבחינתי כל מה מה שאדם מסתיר מבן\בת זוגתך נחשב לבגידה.מבחינתי אתה בוגד. ובוא אני אשאל אותך הפוך:גילית שחברתך מחלקת את מספר הטלפון שלה ברשת למטרת קיום סקס טלפוני או מאוננת עם גברים זרים במצלמה.כמובן שאתה לא אמור לדעת מזה.האם תראה זאת כבגידה מצידה?או שמה תגיד לה שזה בסדר והיא יכולה להמשיך במעשיה?

לדעתי לא. יש גבול על כמה שבני זוג

אמורים לדעת או לדרוש לגבי החיים הפרטיים. אני אוהבת לאונן לבדי ולפנטז על מצבים בהם אני עם שני גברים. בנזוגי רואה כבגידה את האוננות, ואת הפנטזיות. האם להפסיק? (זו סתם דוגמא, זה לא אמיתי). אני אוהבת לתת צדקה במתנ"ס בשכונה הסמוכה של בגדים וכלי בית שאין לנו צרוך בהם, בנזוגי רואה את זה בעין מאד לא טובה (ביזבוז כסף או וואטאבר) ואני מסתירה את זה ממנו. האם זו בגידה? (שוב, לא אמיתי) יש גבול!
הקודים לבגידה הם מאד אישיים/תרבותיים ואני לא חושבת שהכל צריך לגלות. לכל אחד יש דברים שהוא שומר לעצמו, גם אוננות יכולה להיות חלק מהסודות האלה.

החבר שלך עושה סייבר במצלמה או

בטלפון עם בחורות שהן לא את - וזו לא בגידה?
בהנחה שיש לכם מערכת יחסים פתוחה אז סבבה, למה לא. אם חבר שלי היה חושב בכיוון בכלל הייתי בועטת בו כל כך חזק שלא היה נשאר לו תחת לנחות עליו כשהוא היה מגיע לסין.

ohadz

New member
מנסה לחשוב...

מה היה קורה לו היה נוחת על "הצד הקדמי" של התחת...

לא נראה לי שבשלב הזה היה אכפת לי../images/Emo13.gif

<מזל שהוא חולה לי על התחת לא פחות מכמה שאני מאמינה בו ואוהבת אותו ככה שאין סיכוי שאני איי פעם אגלה מה יקרה אם הוא ינחת על הצד הקדמי
>

wild orchid

New member
שבלולה,אני לא כל כך מסכימה איתך

ההגדרה של בגידה היא מאוד גמישה,כמוה גם גם ההגדרה של "מה צריך לגלות ולא לבן זוג".בשבילך זה לא לגלות פנטזיה על שני גברים ובשביל גבר מסויים זה לא לגלות שהוא מזדיין עם הבת של השכן.הוא חושב שאשתו לא צריכה לדעת כי זה הגבול.

ירון033

New member
עם כל הכבוד....לפנטז מותר, אבל...

שיחות עם מצלמה..... זה כבר יותר מדי....אני חושב

בחור

זו לא בגידה. יש סוגים ויש סוגים וייתכן שגם בת זוגתך עושה דברים שעושים לה נעים ומגרים אותה. אתה משוכנע שכאשר אתם שוכבים היא חושבת רק עלייך? אתה חושב שהיא לא מסתכלת על גברים אחרים או מזילה ריר כאשר היא נתקלת בתמונה של דוגמן זה או אחר? חבל לי לשמוע שיש עדיין סודות מבת הזוג. אני חושב שאם היה לך מספיק אומץ ייתכן והיית פותח את הנושא בפניה. אבל זו רק דעתי.

או.קי, שניתי טיפה את דעתי.

יתכן שקשר אישי אם נשים (דרך המצלמה/טלפון)....באמת עובר קצת את הגבול, אפילו הגבול שלי.... אבל לא בטוחה!

אם זאת לא בגידה בעיניך

למה אתה לא מספר לחברה שלך? כל פעולה שנעשת מאחורי הגב ללא ידיעת הבן זוג וללא הסכמתו - זאת בגידה.

כן. בפירוש בגידה

זה לא שאתה גומר על סרטי פורנו, או איזה פלייבוי. אתה גומר על מישהי אמיתית, בחורה שיש מצב שהיית עושה סקס איתה! אם גבר אחר היה גורם לחברה שלך לגמור מול מצלמה, איך היית מרגיש? שמישהו היה רואה/שומע אותה נהנית וגומרת?
ובנוסף, אם אתה מרגיש שאתה צריך להסתיר את זה- אתה כבר יודע שמשהו כאן לא בסדר......

memran1979

New member
אתה כמוני ../images/Emo9.gif

אני גם בקשר במסנגר עם בחורות אחרות ויש לי מצלמה שהיא לא יודעת על זה
אין מה לעשות אוהב אותה או קשור אליה שלא יכול לעזוב אותה ... ובא לי לעשות את זה אז שנעשה את זה בלי שתדע כי זה פוגע ואם היא תדע ... תראו א התמונה שלי בידיעות אחרונות שמישהו החברה שלו רצחה אותו בלי רחמים
תיזהר אם אתה לא יכול להפסיק ... אם תוכל להפסיק אז סבבה

למעלה