בעיית לפטופ IBM T40E

powerup

New member
בעיית לפטופ IBM T40E

מישהו יכול ומר לי כיצד אני מתגבר על בעייה מוזרה שגורמת ללפטופ איתחול מחדש מיד עם תחילת עליית ה WIN? יש לציין כי מדובר בגרסא חוקית ומעודכנת של XP SP2. הבנתי שיש אפשרות של RECOVER מובנה בחומרה. יש דבר כזה? תודה.

powerup

New member
תודה.

אין דרך לעלות על מקור הבעיה? המחשב היה כל כך תקין לפני הכיבוי האחרון...כל כך מעודכן.

powerup

New member
לא ניתן. הוא מאתחל שוב ושוב.

פשוט לא משתף פעולה. הענין הוא שעד הכיבוי האחרון הכל היה תקין, התוכנות די מעושכנות כולל SP2. לא יכול משוך ממנו חומר לצורך גיבוי. פשוט השתגע (עולה המסך הראשוני של WIN. מיד אח"כ מסך כחול לרבע שנייה עם מסר שלא מספיק לקרוא אפילו ומיד אתחול מחודש...

המצב קשה ../images/Emo122.gif

אבל אולי יש פתרון לזה שלא דורש פירמוט, נסה להתייעץ בפורום חלונות.

powerup

New member
איך אגבה אם המחשב לא עולה בכלל?

הייתי רוצה אילו הייתי יכול להתחבר באיזושהי צורה למחשב או לHD על מנת לגבות. פתוח לרעיונות אפקטיביים. תודה על הנסיונות.

יאיר B

New member
Live CD + DOK

יותר זול (אם יש DOK בנמצא ובגודל המתאים) אבל דורש ידע בהפעלת המערכת (ידע שלצערי אין לי
).

יאיר B

New member
Live CD זה גרסת הרצה של לינוקס

זו מערכת הפעלה שרצה מ-CD בלי קשר לדיסקשיח. להפעלה נכונה שלה יש צורך בהבנה בלינוקס (שאני לא ממש מבין). ראיתי פעם מישהו שמבין מוציא חומר ממחשב שהייתה בו בעיה במערכת ההפעלה. אגב, אם גם הלינוקס לא יעלה על המחשב שלך - כנראה שיש לך בעית חומרה... שמות של גרסאות כאלה: קנופיקס, מנדריבה אחד, כנרת (ישן).

למעלה