בעיית כפתור

אורן M

New member
בעיית כפתור

האם ניתן ליצור כפתור, שלחיצה עליו גורמת לפעולה כלשהי לחזור על עצמה. בתכלס אני רוצה ליצור כפתור שכל עוד אני לוחץ עליו אני נמצא בסצנה X, וברגע שאני עוזב אותו אני קופץ בחזרה לY. בתודה מראש ובתודה אורן

אופיר @

New member
בהחלט אפשר

צור כפתור שבלחיצה יש פקודה ללכת לפריים כלשהו ובשחרור יש פקודה ללכת לפריים אחר. אופיר

אורן M

New member
כן, אבל

אני רוצה שתיהיה לי את היכולת להמשיך להחזיק את הכפתור. כלומר, כל עוד אני לוחץ עליו ומחזיק אותו אני נמצא נניח בלופ של פריימים. וכאשר אני עוזב אותו אני עובר ללופ אחר. בפעולות הבסיסיות של כפתורים בפלאש, יש אפשרות לתת פקודה רגעית,כגון: בלחיצה או בשחרור של הכפתור. אני רוצה ליצור פקודה מתמשכת של לחיצה על הכפתור. (סתם לדוגמא: כמו כשאני לוחץ על כפתור של פעמון, אז הוא ממשיך לצלצל כל עוד אני מחזיק את הכפתור) תודה אורן

אופיר @

New member
פתרון לאורן

אורן שים לב מה שאתה צריך לעשות זה שבלחיצה על הכפתור תגיע לפריים מסויים נניח לפריים 10 כאשר נניח בפריים 20 יש פקודה לחזור לפריים 10 ואז מה שקורה הוא שכל עוד אתה לוחץ על הכפתור ,אתה במסלול של הלופ וכשאתה יוצא מהכפתור אתה יכול לעבור לפריים אחר שגם בו יש את אותו העיקרון. אם משהו לא מובן ,אל תהסס לשאול אופיר

איליה.

New member
זה בדיוק מה שאופיר אמר.

נגיד שיש לך מוביקליפ שיש בו צילצול של פעמון. אז בליחצה על הכפתור תכתוב פקודת play למוביקליפ ההוא, ובעזיבת הכפתור תכתוב פקודת stop למוביקליפ ההוא. ואז הפעמון יצלצל כל עוד אתה מחזיק את הכפתור, ויפסיק לצלצל כשתעזוב אותו.

אורן M

New member
אוקיי אבל מה הפקודה?

הפקודה היא לא ON RELAEAS וגם לא ON PRESS כי שתיהן פקודות רגעייות. אני מחפש פקודה שתופסת לאורך זמן. נגיד אם הייתי עכשיו ממציא פקודה שכזו הייתי קורא לה AS LONG AS PRESS. :}

אורן M

New member
במחשבה שניה

זה כן אמור לפעול עם PRESS בתנאי שאני נותן לול פקודה שבON RLEASE יחזור חזרה. נכון?

למעלה