בעיית טמפרטורות

נתי75

New member
קודם כל תודה על כל העזרה

אין סתימה של אבק לפי מה שראיתי ובכל זאת גם ניקיתי אותו עם לחץ אוויר. יכול להיות שזה משחה טרמית, איך אני יכול לדעת?

יאיר B

New member
זה לא משהו שכדאי להתעסק איתו לבד.

צריך לפרק את כל מערכת הקירור ולהגיע עד למעבד. אם תעשה את זה ותהיה משחה טרמית תקינה, יכול להיות שהפתיחה תגרום לכך שתצטרך למרוח מחדש את המשחה. אני מציע במקרה כזה לשלוח למעבדה, שהם ישברו את הראש בתיקון הבעיה (במיוחד אם יש אחריות למחשב - במקרה כזה אל תגע בו, שתע תהרוס משהו ואז לא תתבטל האחריות).

נתי75

New member
אין אחריות אבל

כנראה הניקוי עם הלחץ אוויר קצת עבד כי בנתיים זה עומד לי על: Field Value Sensor Properties Sensor Type CPU, HDD, ACPI Temperatures CPU 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #1 70 °C (158 °F) CPU #1 / Core #2 69 °C (156 °F) Seagate ST96023AS [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 1.25 V השתגעתי כבר!!!

RoyBO

New member
זה עדיין טמפ' גבוהות מאוד למחשב במנוחה!

זה טמפ' של מאמץ!

bar666xp

New member
זה רחוק מלהיות אידאלי אבל מה הטמפ' בחדר?

לחום סביבתי יש השפעה לא קטנה.

bar666xp

New member
מעל 90 מעלות זה כבר ממש בסיכון...

אגב המחשב לא איתחל?! שמע בשלב ראשון בדוק לרוגלות ושאר ירקות
וירוסים טרויינים ושות יכולים להעסיק את המעבד לחינם... שלב שני בדוק כי אין תוכנה תקולה שמסיבה לא ברור או ברורה מעוד מעסיקה את המעבד {אפשרי לאחד +- את שני השלבים הללו}. שלב אחרון נסה ביצוע גיבוי למסמכים שלך ושות... ובצע איחזור למצב יצרן {יתכן כי המחשב אכל איזה רוטקיט לדוגמה או בלו-פיל...} בקיצור כמו תמיד כשמדובר באיכסדוס הפיתרון פלא ל99.9% מהבעיות הקיצוניות זה לפרמט/לאחזר זה פשוט לוקח פחות זמן ולרוב גם עובד טוב יותר מאשר לנסות לשפץ את איכסדוס. עוד דבר שכדי לנסות זה הפעלת המחשב למסך הBIOS ו/או בעזרת LIVECD של לינוקס לפני פניה לבעיות חומרה.

נתי75

New member
הטמפרטורה בחדר היא חמה

אין מזגן או מאוורר אז הטמפרטורה היא כמו בחוץ, יכול להיות שזה משפיע? תשובות ל- bar666xp המחשב לא איתחל אבל התחלתי לבדוק את הטמפרטורות מכיוון שהוא נתקע לי פעמיים ורק הפעלה מחדש עזרה. אני אעשה סריקה לוירוסים ו"שאר ירקות" אין איזה תהליך שלוקח הרבה מהמעבד הכל רגיל. ודבר אחרון המחשב פורמט לפני שבוע. יכול להיות שפשוט התוכנה לא קוראת טוב את הנתונים שהיא מקבלת מהחומרה?

bar666xp

New member
המלצה הורד ובדוק עם CLAMWIN...

יש לא מעט מזיקים המזהים את האנטי-וירוס המותקן ומסרסים אותו.... אגב לאחרונה ניתקלתי בטרויני שעשה זאת לsymantec corporate האהוד עלי מעוד... בדקתי עם כמה A-V שניסיתי המעניין הוא שרובם לא זיהו כלל את הטרויני חלקם זיהו אבל לא הצליחו להסיר... טרוג'ן-רימובר הסרה חלקית כך שהטרויני מצא דרך להוריד/להתקין עצמו מחדש.. האמת כשהגעתי לCLAMWIN דיי בזילזול אמרתי בטוח יזהה ולא יעשה כלום גם אחרי שהגדרתי למחוק כל מה שהוא מזהה כלא תקין.... להפתעתי הוא חיסל כל זכר של הטרויני אבל לצערי זה כלל כמה קבצי מערכת שהודבקו בכל מיניי מזיקים נוספים ובמיוחד כמה חשובים ביותר שהיו נגועים בטרויני הספציפי... תוצאה היתה כי להתחיל לחלצם חזרה מהCD יקח יותר זמן מלפרמט את המחשב שוב אחרי 6 ימים אגב... וזה יכול לקרו גם שעה ו/או שניה אחרי פורמט.... אם לדוגמה המחשב מחובר לרשת בזמן הפורמט. אני ממליץ להתקין אנטי-וירוס מיד לאחר הפורמט/איחזור ורק אז לחבר לרשת ולעדקן את האיכס-דוס ולא לשקוח לעדקן את האנטי וירוס עצמו.. לפעמים זאת בעיה אם לדוגמה הA-V דורש SP2 ולך יש בCD/מחיצה רק SP1... אז אין ברירה אבל רצוי לעשות זאת מאחורי FIREWALL פיזי ו/או NAT {נתב}.

למעלה