בעיית טלפון!!!

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
בעיית טלפון!!!

יש לי פחד נוראי מטלפונים!!! לא מהמכשיר אלא לדבר בטלפון... עם חברים שלי אני מדבר רק כשה אני צריך. אבל הכי בעייתי בשבלי זה לדבר עם מישהו או (ביחוד) מישהי שאני לא מכיר. בתקשות פנים אל פנים ובהתכתבות אין לי בעיה. רק כשה אומרים לי לתת מספר טלפון או להתקשר אני נרתע!! הבעיה פוגמת לי קשות בחיי החברה-אנשים חושבים שאני לא רוצה קשר איתם, כי בישבילם שיחות כאלה זה דבר פשוט ורגיל, בשבלי לא!! איך אני מתגבר על הפוביה הזאת?? תודה ענקית מראש!

טלפוביה?

על זה עוד לא שמעתי... ממה זה נובע? מה התחיל את זה? מה המחשבות שעוברות לך בראש כשאתה חושב על זה?

KEiN

New member
נראה לי שזה מתחיל...

בזה שאני יותר מסתמך על ההבעה החיצונית שלי כשה אני מתקשר וכשה לא רואים אותי אין הבעה חיצונית. ומה עובר לי בראש?? פשוט להימנע-בלי סיבה-רק לא לדבר!! אני לא שולט בזה...

סתמילדה

New member
אני לא מאמינה... ../images/Emo26.gif

אז קודם כל שלום כולם, אני חדשה בפורום. שנית כל- זאת בדיוק הבעיה שלי יש!! סופסופ מישהו עם אותה בעיה מוזרה! קורה לי גם שמבקשים את הטלפון שלי ואני לא נותנת מאותה סיבה, ואם אני כן ומתקשרים אני פשוט מנתקת! אם אני כבר צריכה לעשות טלפון חשוב למישהו זר אני שולחת אחרים שידברו במקומי... בכל מקרה, אם תמצא פיתרון תודיע לי...

avital24

New member
לסתמילדה ו-KEIN החמודים!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

בעייתכם ברורה לי לחלוטין אתם כנראה מפחדים שיבינו אתכם לא נכון או שיהיה שיפוט מסוים בטלפון שיכנסו אנרגיות או אווירות לא נכונות כי כשאתם נפגשים עם מישהו פנים מול פנים אין לכם בעיה הבעת פנים ושידור מהעיניים הרבה יותר קשה לפיברוק והיא יותר אמיתית ויותר קל לקלוט את המסר שמועבר לכם מאשר דרך הטלפון . בטלפון הקשר הוא פחות אישי או אולי לומר אמיתי אין קשר עין ואין תקשורת גם דרך הבעות פנים ולכן יש כאלו שלעיתים נתקלים בכך וקשה להם עם זאת כמוך וכמו לסתמילדה אבל אל דאגה אין סיבה שתחששו כי אתם יכולים לנסות להסביר לחבריכם שאתם מעדיפים קשר עין וקשר של פגישה פנים מול פנים יותר מאשר שיחת טלפון (ושבטלפון תשתמשו רק כדי לקבוע את הפגישה ולא כדאי לדבר על תוכנה וכך תוכלו להימנע מהמצבים הלא נעימים שתיארתם). בעצם כוונתי היא שקשר טלפוני הוא יותר קר וקשר פנים מול פנים הוא יותר חם ובטוח. אביטל

avital24

New member
נגאלת מייסורי הטלפון ??? ../images/Emo66.gif

זה היה מהיר ספר איך זה קרה ...

גבירותי ורבותי!

פורום להרגיש טוב מרפא חוליים במיידיות וללא מאמץ! בואו ונסו בהמוניכם! רק 199.99 ש"ח לחודש...

avital24

New member
חלק מהמאמץ אני זוקפת לזכותי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אז חשבון הבנק שלי יועבר בהמשך ...
אני בכל זאת עצותיי המדהימות עזרו שוב...

avital24

New member
רק אם תוכיח את עצמך...../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

אתה יודע מה בגלל שאתה חמוד...אז אני אתן לך חלק מסוים...
אגב אם כבר מדברים אז אני הולכת להקליט את עצמי בשירים ברזילאיים (פגשתי חבר´ה ששרים בפורטוגזית - שירים ברזילאיים והם מחפשים סולנית אז כמובן שהצעתי את עצמי לתפקיד , אני אשלח להם קסטה ונראה מה יהיה ...
) בקיצור זה יהיה גדול לשיר בברזילאית להופיע וכו´. אני

למעלה