בעיית חתולים

בעיית חתולים

הבעייה היא כזו: קודם כל הוא התחיל קצת לאכול סופסוף בונזו (בהודעה הקודמת שלי כתבתי שיש לי בעייה אם האוכל, אז עדיין יש בעיה אבל פחות) הקיצר לפעמים נשאר ממש טיפטיפה של אוכל שם אז אנחנו משאירים לו את זה ואז הוא לפעמים אוכל את זה אחרי שעה ככה... אבל בימים האחרונים חותתילם אוכלים לו את השאריות אוכל שלו!!! וזה מאד מעצבן!!! כי גם הוא נותן להם לאכול לא יודע למה ורק שאני מבריח אותו הוא רץ אחריהם אבל מתוך מחשבה שהם גם כלבים והוא רוצה לשחק (הוא גור בן חודשיים) השאלה היא מתי הוא ישמור על האוכל שלו ויגלה טיפת תוקפנות לחתולים וירדוף אותם...???

lilithmm

New member
הוא לא אמור לגלות תוקפנות לחתולים

וכדאי מאוד להרגיל אותו מגיל צעיר לחברת חתולים. כדאי לך לשים לחתולים בונזו בצד. גם הם מאוד רעבים.

אזהו

שאני לא מגדל ממש חתולים... וגם לא רוצה לשים להם אוכל בנפרד... כי זה מבזבז אוכל ואין לי כוח לזה... בכל זאת יש תושבה אחרת?

אז ככה

יש כל מיני טריקים כמו בקבוקים ירוקים מלאים מים או חומץ שמרחיקים חתולים ועלולים להציק גם לכלב שלך. אם הוא לא רוצה לאכול ולא אכפת לו שחתולים גונבים את השאריות גם לך לא צריך להיות אכפת. בסך הכל הוא גור וסביר להניח שהוא מחפש חברים כשאתה מלמד אותו לרדוף אחרי חתולים אתה מלמד אותו להיות תוקפן דבר שעלול לחזור אליך כבומרנג אם הוא יתקיף איש או כלב/חתול עם בעלים- זה עלול לגרור לתביעות כספיות ולהרדמת הכלב. ובנוסף אתה משסה אותו בחתולים דבר שע"פ חוק אסור והעונש עליו מגיע עד 3 שנות מאסר

year of the cat

New member
פשוט אל תשאיר לו את האוכל ללא

השגחה, מה שהוא לא מסיים, תיקח לו. ומאוד עצוב שאתה רוצה שהוא יגלה תוקפנות כלפי חתולים, איך אדם שאוהב כלבים לא מצליח לגלות טיפה של רחמים כלפי בעל חיים קצת שונה ? איך ?

חברים להירגע

זה הכלב הראשון שלי, וחשבתי שככה כלבים רודפים אחרי חתולים אני לא מנסה חס וחסה ללמד אותו לעשות את זה... אלא רק רציתי לשאול את זה... זה לא אומר שאני שונא חתולים אבל מה שכן אני בחות מחבב אותם...

למעלה