בעיית חתולים גדולה.

בעיית חתולים גדולה.

דבר ראשון אני מבקשת לא להטיף על עודף חיות כשאין דרך לטפל בהן..אנחנו מחפשים לכולם בתים וכידוע זה לא דבר קל! יש לנו כמה חתולים בבית, אחת עם גורים שכשתסיים הנקשה אנחנו רוצים לעקר, אחת בת חצי שנה שזקוקה לעיקור ועוד שני זכרים, אצל אימי יש עוד חתולה עם שני גורים שגם לאחר ההנקה תזדקק לעיקור. כולם אסופי רחוב כמובן. עכשיו שני הגורים בני החצי שנה לא קיבלו חיסונים ולא תילוע, שניהם סובלים משילשול חמור והנקבה התחילה היום לדמם מפי הטבעת, מצבם גרוע מאוד ויש חתול שלישי, פרסי פחוס שננטש וגם הוא משלשל. הבעיה היא שאני מובטלת ובן זוגי עכשיו התחיל עבודה חדשה ואין לנו כסף בכלל ויש גם כלב שזקוק לחיסונים וטיפול [דלקת באשכים]. עכשיו, אם חיה אחת הייתה בבעיה יכולנו לעמוד בזה כלכלית אך מאחר ומדובר בכמה חיות במקביל זו בעיה רצינית. השאלה שלי היא האם יש איזשהו גורם או דרך בה נוכל לטפל בהם מבלי להקלע לחובות בסופו של עניין... אני מניחה שמיותר לציין שהעניין דחוף ביותר.
 
באיזה אזור בארץ?

נשמע כמו מילכוד לא קטן, הרבה חיות, הרבה מחלות, בלי כסף בכלל. רוב הוטרינרים שאני מכיר מאד ינסו לעזור, אבל משהו ללא ספק תצטרכו לשלם, והדרך הכי מקובלת היא פשוט לפרוס את זה על תשלומים רבים. בכל אופן לא נשמע שיש כאן תחליף לבדיקה אצל וטרינר - מה עשיתם עד עכשיו? היה מישהו שטיפל בהם?
 
עד עכשיו לא היו כ"כ הרבה...

ולאימי היה חבר וטרינר אבל הם נפרדו ומעבר לכך שמעתי עליו דברים לא מאוד טובים ואיני סומכת עליו כלל. אנחנו גרים ביפו. יש לי וטרינר ברחובות שמכיר אותי טוב וטיפל בכל בעלי החיים שלי אבל אני לא בטוחה עד כמה הוא ילך לקראתנו בעניין הכספי.... ברור שתשלום כל שהוא יהיה חייב להיות, השאלה היא אם אין איזו עמותה או וטרינרים שמוכנים לטפל במחירי עלות ולא בהפקעה מטורפת של ביקור+חיסונים+בדיקות+לא יודעת מה... עכשיו גיליתי שגם המניקה משלשלת, מה שאומר שזה אחד משני דברים [או שניהם] מחלה מדבקת או משו שקשור במזון [הם אכלו מהאוכל של הכלב ועכשיו מקבלים אוכל חתולים, השילשול התחיל כבר לפני מספר ימים, גם הכלב נע בין שילשול לצואה קשה...] היום אין לי אופציה לטפל בהם אבל מחר אני אקח אותם לוטרינר, יעלה כמה שיעלה הם חייבים טיפול אבל אם יש אופציה להוריד מעט מההוצאה אשמח לשמוע על אחת.
 
למעלה