בעיית חשמל בווספה,

For Martha

New member
בעיית חשמל בווספה,

ערב טוב, נשבר לי כבר ה-
מהבעיות.. נסעתי נסיעה שיגרתית לנתניה,באמצע הדרך עצרתי כדי לעזור לכמה אנשים שנתקעו,כשהתחלתי את הנסיעה ניסיתי לצפור,ו... אין צופר! רק קול חרישי של זימזום,סבבה אמרתי בטח בעיה מסביב... כשעצרתי ברמזור שיחררתי קצת יותר מידיי את הקלאצ' והווספה כבתה,ניסיתי להניע עם סטארטר...והופ זה לא מגיב. בדקתי שהמצבר בסדר (בדיקה רגילה של חיבור קטבים אחד לשני ובדיקת ניצוצות,והיו - עצמאות מישהו ?), בדקתי בעין בלתי מזויינת את הכבלים שמוליכים לצופר,והכל נראה תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? יש כיוון? עוד דבר, כשפתחתי את תא הכפפות ראיתי בצד ימין כבל שמשתלשל למטה לאיתות,וממנו יוצאים 2 כבלים לא מחוברים,היה מסקינטייפ על אחד מהם,ניסיתי לחבר ביניהם עם מתכת ולא עזר... יכול להיות שהם סתם שם. יש כיוון ? אשמח לעזרה והכוונה ... תודה וחג שמייח.

For Martha

New member
מוגן בפלסטיק שקוף עם בורג?

אם כן אז בדקתי אותו והוא נראה שלם,הוא לא נראה כמו פיוז מיוחד - סתם חתיכת מתכת כזאת... אם אני טועה,תוכל להעלות תצלום? תודה רודי :].

בשלי הוא מוגן עם פלסטיק שקוף

אבל אני לא יודע אם ככה מגיע המקורי.. בכל מקרה, אם אתה פותח סויץ', ולוחץ על הצפצפה, ויש קול כלשהוא - אז הפיוז לא שרוף. אם הכל מת, אז נראה לי שזה הפיוז בכל מקרה המיקום של הפיוז הוא לידי המצבר אי אפשר לטעות זה נראה כמו...פיוז צילום אין לי והמצלמה הדיגיטלית שלי במעבדה לפחות ל30 הימים הקרובים, מחכה לחלק בנמצא רק בנברסקה, ארה"ב קח בחשבון שיכול להיות שהבעיה עמוקה יותר. אני רק מציע להתחיל לבדוק מהקל לכבד

For Martha

New member
אוקיי אז כנראה שזה זה,

בדקתי את הפיוז והוא שלם,אין איתו בעיה. הכל מת כשהסוויצ' סגור, לפי דעתי יש חוסר קבלה של מתח, כשאני עומד ברמזור ומדליק את האיתות הפנס מתחלש,והוא עובד לפי קצב הפעימות של הווספה. קיצור משהו מוזר.

For Martha

New member
כן אנסה את הנ'ל

בינתיים זה לא מפריע כ'כ,אז אפשר לדחות את ההוצאה על זה אם היא תהייה גבוהה... כל עוד הפנס עובד זה מספיק טוב. גם ככה הצופר לא היה עוזר בשיט,הוא נשמע כמו זימזום גם כשהוא טוב
:]

mz 2t power

New member
לצופר עצמו יש בורג כיוון......

כמו להרבה צופרים בהרבה קטנועים.בעיקרון אין צורך לגעת בו,אבל אפשר לנסות,מסובבים את הבורג והצליל משתנה ולפעמים אף נעלם אם פותחים או סוגרים יותר מידי.

הונדה CCH

New member
לפי התיאור לי היה את זה

הקטנוע שלי המצבר היה טוב אבל היתברר שהווסט טעינה הלך. תנסה להניע ותבדוק עם האמפר מטר אם יש טעינה אני שמתי את המצבר לטעינה בלילה והקטנוע הניע

W i z

New member
איזה דגם הווספה שלך ?

דרך אגב, אתה מודע לעובדה שבנזוקאין זאת אנטיביוטיקה, נכון ?

למעלה