בעיית חינוך!!!!!

Linimfin

New member
בעיית חינוך!!!!! ../images/Emo150.gif

לוסיל עדיין נושכת!!!!! ניסיתי וניסיתי לחנך אותה אבל היא נושכת ללא הפסקה. אני משחק איתה ואז אחרי כמה דקות היא מתחילה לנשוך חלש. ואם אני ממשיך היא מתחילה לנשוך חזק יותר ויותר. ואם אני מגיב בענישה היא מתעצבנת ונושכת חזק יותר. למרות שיש פעמים בהם הכל בסדר בנינו באיזה שהוא שלב היא מתחילה לנשוך... אני כבר לא יודע מה לעשות....

Sweet Fantasy

New member
זה לא הוקוס פוקוס

כמו שאמרתי, הפתרון הוא התמדה.. היא עלולה להתעצבן מהענישה ,אבל לך אסור לוותר
יכול להיות שהיא מתלהבת יתר על המידה כשאר אתה משחק איתה ולא מודעת לעובדה שהיא נושכת אותך חזק, אתה צריך לחזור על שלבי החינוך כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה, לא לפספס אף שלב! *הרמה מהצוואר לגובה העיניים
לומר "לא" בקול תקיף וסמכותי
ונתינת מכה חלשה על האף
אם זה לא עוזר, 5 דקות בכלוב והתעלמות מוחלטת. חשוב לציין שאם אחרי 5 דקות היא עדיין משתוללת בכלוב ומבקשת לצאת, לא לשחרר אותה! רק אחרי שהיא נרגעת, אחרת היא תלמד שלהשתולל זאת הדרך לצאת מהכלוב.. ושוב אני מזכירה, אל תתיאש
מיכל

Linimfin

New member
כמה זמן זה יכול לקחת?

אני עושה את זה כבר איזה שבוע וחצי ולא עושה רושם שהיא לומדת.... אני מפחד שהיא תישנא אותי בסופו של דבר... עכשיו אני משאיר אותה בבית שבוע (אני נוסע לצבא מיום ראשון עד חמישי) וההורים שלי יטפלו בה... גם הם צריכים לעשות את זה, נכון? זתומרת... זה לא יבלבל אותה או משהו...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו..

שבוע וחצי!!?!? זה כלום מה נסגר איתך.. חמוס שלא חונך מרגע פתיחת העיניים, צפוי להיות קשה יותר לחינוך. (וככה רוב החמוסים) זה עלול לקחת חודש ואפילו יותר, מה קרה לך? שבוע? זה כלום. גם חודש זה לא הרבה אבל שעושים את זה יום אחרי יום זה נכנס לראש.. ברור שגם ההורים שלך צריכים להמשיך בדרך הזאת וחשוב שיהיה בדיוק אותו דבר, תסביר להם שלב אחרי שלב.. ד'א אני כמעט בטוחה (וסליחה אם אני טועה) שההורים שלך לא יבלו איתה כמו שאתה מבלה איתה.. זה כן עלול לגרום לבילבול, לא בדיוק בילבול יותר שיכחה.. הרעיון הוא לחנך כל יום כל יום, ולבלות איתה כמה שיותר, גם אני סבלתי ועדיין סובלת מזה עם ניקיטה שלי היא תוקפנית כי היא לא בילתה בחברת אדם מספיק, אני הייתי בצבא והייתי חוזרת חמשושים, ורק בסופ'ש היא הייתה מקבלת חינוך.. זאת לא דרך,ואני לא מאשימה אותה על זה שהיא תוקפנית זאת אך ורק אשמתי.. היום אני מפצה על זה ורואים שינוי, עברו כבר כמה חודשים היא עדיין נשכנית אני לא מצפה ממנה להשתנות ביום, שתעשה את זה בקצב שלה זה יקח אולי זמן אבל זה יקרה אני מבטיחה לך.

Sweet Fantasy

New member
אה ולא התייחסתי

לעניין השנאה.. היא לא תשנא אותך, אל דאגה. פשוט חשוב שתצ'פר אותה כשהיא מתנהגת טוב, חשוב שהיא תדע שהיא מתוגמלת בפעמים שהיא עושה משהו טוב ולא רק נענשת כשאר היא עושה משהו רע.. קאפיש?

Linimfin

New member
קאפיש.

האמת שכשקניתי אותה חשבתי שאני אפסיק עם החמש תשעה הזה ואני אוכל להקדיש לה זמן בצורה קבועה (אני אמור לעבור בסיס בקרוב ולעשות יומיות
) ולכן עשיתי שמיניות באוויר כדי להקדיש לה את מלוא תשומת ליבי בכל שעות היום והליל.... אני בטוח שההורים שלי לא יקדישו לה את אותה הכמות אבל זה יותר טוב מאשר לקחת אותה לבסיס כשהיא לא מחוסנת. אז אני אמשיך ואמשיך לתרגל את זה איתה עד שהיא תילמד!

Sweet Fantasy

New member
אין בעיה

ברור שעדיף חינוך כלשהו גם אם הוא לא רצוף, פשוט אל תצפה לתוצאות מהירות כמו שזה יכל להיות אם זה היה כל יום ממש מאסיבי.. זה יקח יותר זמן זה הכל, תהייה סבלני

למעלה