בעיית חום!!

T M Y

New member
בעיית חום!!

לכול זוחל אצלי יש כבל חימום הבעיה שהכבלים ככול הנראה לא מספקים את החום הדרוש הטרריומים קרים מידי ניסיתי לחמם עוד בעזרת מנורה אדומה אבל זה לא ממש עוזר חשבתי על מפזר חום אבל יש עם זה בעיות הראשונה היא שזה לוקח יותר מידי חשמל והשניה היא שיש לי חדר גדול יחסית ויהיה קשה לחמם את כולו.. אני צריך או משהו נקודתי או משהו שיכול לחמם את כול החדר.. מבחינת הכנסה לתרדמת אין לי בעיה אבל אני חושש (הנחשים שלי כבר דיי גדולים) אם למישהו יש רעיון שירשום לי בבקשה ותודה בכול אופן על כך שקראתם

T M Y

New member
וגם..

המתכדרת שלי הפסיקה לאכול ואני חושש שזה מסיבת חוסר חום ואני מאודדדד דואג לה!!!

אורי ז

New member
רעיון לנסות

תנסה למדוד את החום במחבוא של הנחש מנסיוני "הדל" הטמפרטורה במחבוא גבוהה מהטמפרטורה בטרריום ב4 -5 מעלות

Rea Livny

New member
כנס.

לגבי החימום- תדליק בנתיים מפזר חום, אין לך מה להפסיד.ותנסה שהחדר איפה שהנחשים נמצאים יהיה סגור(בלי חלונות פתוחים,דלת וכו'). ותקנה כבל חימום(או כל דבר אחר שיחמם את הזוחלים שלך) עם עוצמת חימום יותר גבוה בימים הקרובים. לגבי המתכדר- מתי הוא אכל פעם אחרונה?מה הטמפ' בטרריום שלו? איזה גודל המזון?איזה אורך הנחש? בהצלחה.

tom klein

New member
בוקר טוב

לגבי החימום אתה באמת יכול בנתיים להלדיק מפזר חום לגבי המתכדרת כמו שההבנתי מרן אז בחודשים האלו של השנה המתכדרים ביכלל לא אוכלים או שואכלים אחת לכמה זמן אבל נחכה לתשובת המומחה חח לי גם יש מתכדר זכר בן 3 חודשים והוא אוכל מעולה ברוך השם

רע מפזר חום=כסף והרבה...

אם הוא יוסיף נורה אדומה של 60 וולט היא תתן טמפ של 26-27 מעלות באיזור המנורה ובאיזור הקר נורה של 25 וולט ...לי יש שתי נורות כאלה בטרריום של 90-40-40 ואני מפיק 27-28 ו-23-24 בקר לא מספיק אבל סביר.

Rea Livny

New member
אכן מפזר

חום זה יחסית יקר, אבל אני לפעמיים בימים ממש קרים מחמם את החדר גם עם מפזר חום(למרות שיש לחימום בטרריומים). זו היית רק הצעה הוא לא חייב לעשות את זה..

ראשית אל דאגה...

גם לי יש מתכדר שממעט לאכול,שאלתי איזה מומחה למתכדרים שאני סומך עליו שאמר שמנובמבר עד מאי המתכדרים ממעטים לאכול אם ביכלל כך שבעניין הזה הסר דאגה מליבך...כרגע יש לי מתכדר אחד ושתים עשרה עכברים ואני מציע לו עכבר פעם במספר ימים למשך כחצי שעה ובעניין החימום תוסיף מנורת חימום ואם תיתן פרטים מדוייקים יותר נוכל לעזור לך...גודל טרריום,אמצעי חימום קיים וכמה טמפרטורה הוא מפיק?...פרט לנו ותקבל עזרה...

גם לי יש בעיוה קטנה בקשר לחימום

בניתי עכשיו ארון נחשים ויש בו 5 טרריומים שמתוך ה6 דפנים של כל אחד(תלת מימד) 4 עץ עבה 1 דיקת ו1 זכוכית אז שאלתי היא כזאת.... אני יכול לסים כבל חימום על הדיקת או שיש סכנת שריפה?? כמה וואט אני צריך... יש 3 טרריומים של76X37X40 ו2 של 37X36X40

למעלה