בעיית זכרון

SummerGirl

New member
בעיית זכרון

שלום, בשנים האחרונות אני מרגישה שהזכרון שלי הוא כבר לא מה שהיה פעם. זה מתבטא בשני דברים עיקריים: 1. קורה שאני מספרת לחבר/ה משהו שכבר סיפרתי לו/לה לפני ימים ספורים. העניין הוא שאני זוכרת שסיפרתי, אבל לא זוכרת למי בדיוק. זה קורה יותר מדי פעמים ומביך למדי. 2. קשה לי ללמוד מלים חדשות בשפות אחרות. אני משננת ומתרגלת, אבל מרגישה שפעם זה היה בא לי הרבה יותר בקלות. יש לי אוצר מלים מסוים באנגלית, ומאד קשה לי להרחיב אותו. אני אמנם קוראת הרבה באנגלית, אבל מיד לאחר שאני מפרשת מילה אני שוכחת את הפירוש. אמשיך ואציין שאני בת 33, עובדת בפיתוח תוכנה, קוראת ספרים, לומדת. בקיצור, מפעילה את הראש כל הזמן. בנוסף אני עוסקת בספורט ומשתדלת לאכול מסודר ובריא. אוכלת הרבה פירות, ירקות ודגנים מלאים, וכמעט ולא אוכלת בשר. אשמח לעצות. תודה!

mushinka111

New member
שלום לך...

מערכת העצבים שמעבירה גרויים שונים כולל בניית התאים במוח ותאי המוח עצמו נבנים באופן מקסימלי בין השעות 21.00 ל-1.00 בלילה בשינה.ולכן מאוד חשוב לישון בשעות אלו.לצערי,בעולם במודרני זה לא קורה ולהלן המון בעיות פסיכוטרפיוטיות לאנשים יחסית צעירים. יכול להיות שסדר יום נכון ומנוחה יעזרו לך.בנוסף לכך הייתי ממליצה לך לבדוק עם עצמך מה את מכנה אכילה מאוזנת...גם אני חשבת על עצמי שאני אוכלת מאוד בריאה לפני כמה שנים וזה לא היה המצב... מקווה שעזרתי לך יום נפלאה

השלום והברכה,

בעיות זיכרון יכולות לצוץ בכל גיל ומסיבות רבות מאוד. השכיחה שבהן בגילאים צעירים הינה בעיות של מתח, חוסר ריכוז וסטרס מכל סיבה שהיא. מצרפת לך קישור בנוגע לבעייתך - איני יודעת אם הוא יהווה פתרון לבעייה הספציפית, ברם - מלבדו אני מאוד ממליצה להתייעץ עם נאטורופת/ית אשר יוכלו לכוונך ולעזור לך כל טוב ורפואה שלמה

למעלה