בעיית זכרון - 4700

[eLad]

New member
בעיית זכרון - 4700

ברשותי ipaq hx4700. כשהתקנתי בפעם הראשונה את התוכנות על המכשיר התקנתי את התוכנה ClearView להצגת מסמכי office, ושמתי מספר קבצים ב-iPAQ File Store, התיקייה שבה ניתן לשים קבצים שישמרו גם לאחר HR. לאחר מספר ימים של שימוש נעלמה לי תיקיית ה-store ולאחר HR היא חזרה, אך נראה כאילו שתוכן שהיה בה לפני ה-HR לא נמצא שם, אך הוא לא נמחק משום שכמות הזכרון הפנוי ירדה בצורה ניכרת. המכשיר אמור להיות עם כ-80 מגה לאחסון, וכעת יש בו כ-25. עם זאת, תיקיית ה-windows שוקלת 65 מגה, ואיני מבין מדוע. התוכנה ClearView נותרה מותקנת, וקיצורי הדרך מובילים לקבצים בתיקיית windows. האם יכול להיות שהקבצים ש"נעלמו" נכנסו לתוך תיקיית ה-windows ולא יצאו ממנה? בדקתי את תוכנה של התיקייה אך לא ראיתי קבצים גדולים, אך נראה לי שהם פשוט מוחבאים כי לא הגיוני שכל תוכנה של התיקייה הוא 65 מגה.

גודל התיקיה אצלי 60 מגה

לא כל כך הבנתי מה העניין במכשיר שלך, בכל מקרה במכשיר שלי גודל סיפריית החלונות הוא 60 מגה. אולי הנתון הזה יעזור לך במשהו

[eLad]

New member
הבעיה העיקרית היא

שהתיקיית store נעלמה מתישהו, ואחרי HR נעלם לי מקום אחסון רחב. מ-60 מגה פנויים ירדתי ל-25. אני חושב שצריבת ה-firmware מחדש תתקן את הבעיה, אבל זה די סיפור עכשיו... תודה בכל מקרה.

[eLad]

New member
שאלה

האם התוכנות ClearView, BTPhoneManager, Pocket Informant באו לך מותקנות על המכשיר מההתחלה? כמה זכרון פנוי היה לך ב-program memory וכמה ב-storage memory? האם מישהו מכיר תוכנה לניהול זכרון שאוכל למצוא את שורש הבעיה?

הפוקט אינפורמט הייתה מותקנת

את שאר התוכנות התקנתי מהתקליטור. אין לי מושג לגביי כמה זיכרון היה כי לא בדקתי

[eLad]

New member
../images/Emo41.gif שאלה נוספת - כרטיסי זכרון

האם המהירות של הכרטיס משפיעה בצורה דראסטית על מהירות של שירים וסרטים המוקרנים מתוכו? אחי מעוניין לקנות כרטיס SD 512 של SanDisk אבל לא Ultra, האם הוא טוב? ומה לגבי כרטיסי 1GB של Ridata או PQI? הם הכי זולים שראיתי בזאפ. על ה-Ridata יש אחריות לכל החיים ומצויין שהוא "המהיר מכולם".

אייפאק 4700 המשך דיווח ושאלות

מנורת ה WI-FI מרגיזה, כשמפעילים את אופצית האלחוט המנורה הכחולה נדלקת קבוע לא משנה אם יש חיבור לרשת או לא. במיו זה היה הרבה יותר נוח, בזמן חיבור המנורה הייתה מאירה קבוע ואם לא הייתה רשת זמינה המנורה הייתה מהבהבת. חבל ש HP לא עשו זאת כמו מיו. דבר נוסף אני מתגעגע ל USB-HOST שהיה במיו. מעבר לזה מכשיר מדהים ולכל מי שחשש מהעכבר אין לו מה לדאוג לאחר שמתרגלים זה נ-ה-ד-ר למישהו יש רעיון היכן מורידים סרטוני וידיאו באיכות VGA? כמו כן האם יש נגן מוזיקה לפוקט שתומך בטכנולוגיית WOW? (איכות הסאונד טובה אך עם תמיכת WOW היא תהיה הרבה יותר טובה). כמו כן איך אפשר לראות מסך אינטרנט במה שנקרא "VGA אמיתי"?

2cookie

New member
בקשר לשאלה האחרונה

יש האק שנקרא "SE_VGA" ולדעתי הוא חובה בכל מכשיר VGA. תוכל לחפש בגוגל, הבעיה היחידה היא שהוא מקשה על העיניים.

נתן הודעת שגיאה

הורדתי את ההאק העברתי לפוקט וניסיתי להתקין אותו וקיבלתי הודעת שגיעה שהתוכנה עובדת רק עם ROM באנגלית. למישהו יש פתרון או האק אחר?

SE_VGA עובד אצל מישהו?

האם יש כאן מישהו שההאק הנ"ל עובד אצלו למרות שיש לו עיברית? האם יש תוכנה או האק אחר שעושה את אותה פעולה?

[eLad]

New member
בשביל לבדוק רשת אתה יכול

ללחוץ על האייקון למטה ולראות אם העיגול WIFI ירוק.

למעלה