בעיית זיהוי מדפסת ע"י המחשב. מדובר במחשב דל

סתם מבקרת

Active member
בעיית זיהוי מדפסת ע"י המחשב. מדובר במחשב דל

inspiration N5010 שעבר שידרוג מחלונות 7 ל 10.
המדפסת HP Officejet 6500 . המחשב הנ"ל + המדפסת + מחשב נוסף (נייח, חדש עם חלונות 10 במקור) מחוברים ברשת.
המדפסת עובדת מצויין עם המחשב הנייח באמצעות תוכנת HP שהותקנה.
ה"דל" לא מצליח לתקשר עם המדפסת באמצעות תוכנת HP. עודכנו דרייברים, התוכנה הוסרה והותקנה מחדש. אי אפשר לבצע פעולות באמצעות התוכנה. כן ניתן לסרוק באמצעות תוכנה אחרת - paint.net (אבל אי אפשר לסרוק ולהדפיס באמצעותה PDF).
כשמדפיסים דרך וורד, תיבת הדיאלוג לא נעלמת עם סיום ההדפסה וההדפסה נשארת בקיו בלי אפשרות לבטל אותה.
בקיצור, תופעות מעצבנות שלא מאפשרות לעבוד עם המדפסת מהמחשב המדובר. המחשב לא מצליח לזהות את המדפסת (עבדו בשיתוף פעולה לפני השידרוג ל10).
יש למי מכם הצעות/תובנות?
תודה

נתקלתי בבעיות דומות עם מכשירי ברדר שהיו מותקנים לפני שדרוג
ובגלל שהדרייבר היה מותקן בזמן השדרוג משהו נדפק בספולר של החלונות והמדפסת לא עבדה יותר אחרי השדרוג ..
ברוב המקרים הסרה יסודית עם כלי הסרה של היצרן , הפעלה מחדש והתקנה מחדש פתרו את הבעיה ובחלק מהמקרים הבנאדם נאלץ להתקין מחדש את החלונות ...
&nbsp
נסה לחפש כלי הסרה באתר של HP ותקווה לטוב

סתם מבקרת

Active member
למה נסה ולא נסי?
אני מבקרת לא מבקר
תודה על התשובה.

הזוגי אומר שכבר הסיר יסודית, יותר מפעם אחת והתקין מחדש ולא עזר. לא בא לו להתקין מחדש חלונות. כבר אמרתי לו שאולי הגיע הזמן להחליף את המחשב שלו

בכלל, החלונות 10 הזה לא להיט בעיני.

frankthe

New member
נסה
לבדוק את הקישור הבא

https://www.google.co.il/webhp?sour...=2&ie=UTF-8#q=how to reset spooler windows 10
יש לי שתי כוונות:
לחייך לכיוונך וגם לכיוון הזוגי בעניין קטן של עברית וזיהוי נכון של מין השואל(ת)

דבר שני מקצועי לחלוטין ורציני לחלוטין - אחרי הסרה מוחלטת של המדפסת בעזרת כלי יעודי של hp רצוי לאפס את הספולר של win10 בעצמו. חבל להתקין הכל מחדש אם איפוס הספולר יפתור את הבעיה.
נסו - אולי תצמח לכם ישועה.
כל טוב!

סתם מבקרת

Active member
חיוך תמיד מתקבל בברכה. עניין הפניה שיעשע אותי דווקא

משום ששם המשתמש מזהה לחלוטין את מגדר השואלת וההערה למגיב היתה כמובן ברוח טובה ובהומור.
תודה על ההצעה בחלק המקצועי והרציני
. העברתי לבעלי ואני מניחה שיבדוק את המוצע.
אדווח בהמשך אם פתר את הבעיה.
בינתיים, סוף שבוע חמים ונעים לך, לערס הפולני ולכל מי שקורא

למעלה