בעיית הOthers

comer789

New member
בעיית הOthers

אני רוצה לסנכרן מוזיקה לאייפון 4s שלי, אבל 3 ג'יגה מתוכו הוא Others. נכנסתי להגדרות>כללי> שימוש- וראיתי שאין אפליקציה שתופסת יותר מדי מקום (אולי וואטסאפ, 150 מגה לצורך שמירת תמונות וקבצים, וזהו). מה עלי לעשות?

אני יכול לעשות Restore למכשיר, אבל אז אני אפסיד את כל אנשי הקשר שלי וכל האפליקציות השוות שלי. עשיתי גיבוי לIcloud, אבל ברגע שאני אסתנכרן עם הגיבוי, אז הבעיה לא תיפטר, והתפוסה בOthers תישאר 3 ג'יגה.

תודה לעוזרים

noa_f

New member
למה שתאבד את אנשי הקשר והאפליקציות?

תסנכרן את אנשי הקשר לאייקלאוד.
תעשה ריסטור ושחזור כמכשיר חדש. ותפעיל שוב סנכרון עם אותו ה-apple id
אנשי הקשר יחזרו למכשיר
את האפליקציות השוות (!) תוכל להוריד שוב למכשיר
וכל ה-others ימחקו לזמן מה.

comer789

New member
אני יכול לסנכרן באייקלאוד

רק את האנשי קשר ולהתעלם מהאפליקציות ומכל המידע הנוסף, ככה שיהיה לי טלפון ריק עם מספרי טלפון?

noa_f

New member
האפליקציות תמיד רשומות על שמך (שם האפל

איי-די שלך). אבל אתה לא חייב שהן יהיו מותקנות במכשיר.
מאז היות חנות האפליקציות, אני חושבת שקניתי/הורדתי יותר מ-300. אתה באמת חושב שכולן מותקנות אצלי כרגע, על כל המכשירים?
ברור שלא.
אבל אם ארצה, אני לא צריכה לקנות שוב. הן ״שלי״.

comer789

New member
אבל כל הOthers הזה

זה זבל של האפליקציות. אין לי מושג מה מותקן ומה לא. שוב אני אומר, כשאני נכנס להגדרות, אני רואה שהאפליקציות לא תופסות יותר מדי מקום, אבל איפשהו משהו תופס לי את כל הOthers

gadi7

New member
אני ממליץ להוריד ולהתקין (בתשלום כמובן)

תוכנה בשם iCleaner. סמן V באפשרות Allow temporary files cleanup ובא לציון גואל. נפח תיקיית Others שלך יצטמצם.

gadi7

New member
סליחה שעניתי רק עכשיו

הייתי מנותק מהמחשב עד עכשיו. השתמשתי ב iCleaner מספר פעמים. האפליקציה פינתה לי כמה מאות מגה מהאייפון וחסכה לי את הצורך להחליף בקרוב את הטלפון עקב מחסור בשטח פנוי.

AYELET1

New member
תודה רבה

למעלה