בעיית התרסקות ב DEL XPS 1330

Yaniv_r

New member
בעיית התרסקות ב DEL XPS 1330

שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מאוד מעצבנת במהלך משחק UT2004 בנייד שלי. אני רוצה לציין שלא נתקלתי בבעייה שאתר בזמן שימוש רגיל של גלישה, אופיס וכו' אלא רק במשחק רשת של UT04. אחרי כ 5 דקות של משחק (קרה לי 3 פעמים רצוף) מסך המחשב הופך לשחור אבל המחשב עדיין עובד (שומעים) ונדלקת המנורה שליד כפתור ה POWER. לחיצה על כפתור ה POWER עצמו לא עוזרת והמחשב לא מגיב. מה שנותר לי לעשות זה לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש (לחיצה ארוכה על POWER). המחשב עובד כשהסוללה מנותקת ולמעשה הוא מחובר דרך כבל החשמל. לאחר שהבעייה קרתה פעמיים שיחקתי חצי שעה לבד במשחק UT04 ושום דבר לא קרה והמשחק רץ כמו שצריך. רק כשאני משחק איתו ברשת עם 2 חברים אז הבעיה קרתה (שוב, 3 פעמים). חשבתי על התנגשות חומרה כלשהיא , אבל זה מוזר לי שבנייד תהיה התנגשות חומרה (התקנתי רק מדפסת..) ובכלל משחקים אחרים אני יכול לשחק בלי בעיה. האם האפשרות הינה להתחממות יתר במהלך משחק רשת במשחק הספציפי הזה והמחשב מכניס עצמו לSTAND BY\SLEEP\מצב אחר שאני לא מכיר ? בכל מקרה , אני לא מבין מה הבעיה והאמת שדי מודאג.. מחשב חדש לגמרי ! המחשב נקנה לפני חודש ועובד מצויין מאז, אין שום בעייה ומותקנת אצלו תוכנת אנטי וירוס של קספרסקי מעודכנת. תודה לכל העונים..

RoyBO

New member
נסה לעדכן בנוסף את הדרייבר של כרטיס המסך

כעיקרון אני משתמש בדרייבר 156.669 משום שזה מה שוינדוס UPDATE מצא לי.

Yaniv_r

New member
הקטע הוא שכבר שיחקתי לפני שבועיים

עם המשחק הזה ושום דבר לא קרה.. רק היום זה קרה בפעם הראשונה 3 פעמים ! זה הדרייבר שיש לי: 7.15.11.5669 וגם זה הותקן מה WINDOWS UPDATE. מה אתה אומר ? כדאי ללכת למעבדה או שעדיין לא ? זה מקרה מאוד מוזר, מצד אחד זה קורה רק במשחק הזה, מצד שני כבר שיחקתי איתו כמו שצריך (במחשב הזה כמובן). .

Yaniv_r

New member
כמו שאני רואה

אני לא היחיד הסובל מהבעייה הנ"ל: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=game_overclock&message.id=5159&query.id=172319#M5159

eliel11

New member
ובלי קשר,

זה לא ממש נייד למשחקים אתה יודע. 64BIT פס זיכרון (או איך שלא קוראים לזה בעברית) זה לא משהו..

Yaniv_r

New member
מה הקשר ?

לא אמורים לעדכן דרייבר שגורם להתרסקות המערכת. בין כה וכה, לא מדובר על משחק חדיש אלא על משחק מלפני 4 שנים.

bar666xp

New member
האמת יותר נשמע כמו בעית שרת ו/או תוכנה...

כלומר ניתוק מהשרת {רק שאז עד כמה שזכור לי המשחק מודיע על ניתוק ולא אמור להשחיר את המסך" או בעיה באחד הקבצים של המשחק... לדעתי נסה להסיר אותו ולהתקינו מחדש או לבדוק אם יש עדקונים למשחק עצמו.... {אולי אפילו פאץ לאיכסטה}.

למעלה