בעיית הנקה

B i g m o u t h

New member
עוד משהו

יועצת הנקה תוכל לתת לך מכתב ליד שרה שיאפשר לך לשאול משאבה חזקה יותר מספקטרה, שנועדה להגביר את כמויות החלב. בהצלחה

ייעוץ מקצועי

מצטרפת להמלצה על פנייה לאשת מקצוע. זה כמו בכל תחום, יש לך פה צורך במישהו שזה התחום המקצועי שלו- שיראה לך מה צריך לעשות וילווה אותך מקצועית בתהליך (לא היית חולמת לתת לאינסטלטור שלך לארגן את תיק ההשקעות שלך ולהיפך, נכון?). לעניין יד שרה והלקטינה- יש בארץ מעט משאבות לקטינה ביד שרה. הן מיועדות בעיקר לאמהות לפגים ולכאלה שילדיהם נותרו בבתי"ח לטיפולים למיניהם. מי שמצבה אינו כזה יכולה לשכור את אותה המשאבה באופן פרטי. לצורך זה המכתב הנדרש, כדי שיועצות ההנקה תפעלנה את שיקול דעתן בנושא. אגב, משאבת הספקטרה אינה נזקקת למכתב ויש אותה גם ביד שרה.

לייה4

New member
בעיית הנקה../images/Emo10.gif

שלום, יש לי תינוקת בת שבועיים. לפני הלידה תכננתי להניק אותה מלא, אך בגלל הלידה הקשה והתשישות העניניינם השתנו והיום היא בעיקר אוכלת סימילאקר ופעם ביומיים טיפה חלב שאוב או מעט הנקה - ממש מעט. השאיפה שלי היא לנסות להניק אותה כמה שיותר, אבל יש כמה בעיות שהורסות הכל, וזה הבעיות: 1. כשאני מניקה אותה, ב 8 דקות ראשונות בערך היא יונקת בהפסקות ואחר כך נרדמת, ושום דבר לא מעיר אותה, אני שמה אותה במיטה ואחרי 10דקות היא מתעוררת בבכי שהיא רעבה עדיין, וכך זה יכול להימשך אפילו 3 שעות רצופות!!! לאכול 10 דקות לישון 10 דקות. העניין הזה פשוט התיש אותי לגמרי ונוצר מצב שהיא יונקת לסירוגין בהנקה של 2-3 שעות. 2. החלב שלי ממש לא מרגיע אותה כמו החלב של הסימילאק, וכל שעה היא רוצה לינוק. זה נורמלי???

למעלה