בעיית המסך הלבן

בעיית המסך הלבן

גולשים יקרים, בעיית המסך הלבן בשידורי המבוגרים טופלה, וכעת ניתן לצפות בשידור. במידה ויהיו תקלות בעתיד, נשמח להתעדכן במייל [email protected] המשך שידור מהנה

sinbad69

New member
הנהלת הצאט

אתם יודעים כמה חרמנים עכשיו הצלתם מהתאבדות.חחחח לא שמתם לב שיש פחות ניקים?חחחחחחחחחח אני כבר לא מדבר על כאלה שיש להם בלוג .רק המחשבה שלא יצפו בהם עוד הפחיתה להם עשור מחייהם.חחח

01MaKaVeLi

New member
בואנה גם לרובוטים..

שרק כותבים פה הודעות אתה מזיין את המוח? אפילו שאתה יודע שאין מצב שהם עונים לך? לך צא החוצה תראה קצת שמש..(תשתדל שזה יהיה בלילה כדי לא להפחיד אנשים עם הפרצוף המכוער שלך..)

פחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaKaVeLi הרסת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sinbad69

New member
תתפלא אבל לתותחים.....

מנהלי הפורומים משאירים מסרים בכרטיס הפרטי. ככה זה רייטינג- זה שם המשחק.מי שלא כאן הוא לא קיים.חחחחחחח מי יצא עכשיו הטמבל? יום מקסים תצחקי עכשיו גם בשבילי.חחחח

01MaKaVeLi

New member
"לתותחים" חחחחחחחחחחחחח

אתה כולה מסכן וירטואלי עבריין מקלדת מפגר עאלק מי שלא כאן לא קיים תגיד אתה יודע שמי שיושב 24\7 על המחשב לא נחשב באמת "קול" נכון? לפי ההגדרה שלך אתה הכי קיים בעולם יא חיה אינטרנטית מפגרת שכמוך חחחחח מי יצא הטמבל? אני אגיד לך טמבל זה מי שחושב שהוא תותח בגלל שהוא יושב 24 שעות ביממה על המחשב זה טמבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי כל פעם שהכלב שלירואה אותך הוא שמח ואומר לעצמו הנה עוד בן אדם שאני יותר חכם ממנו חח תותחים עאלק חחחחחחחחחחח

תן לו לפנטז שהוא תותח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויי מסכן פשוט ילדון מסכן

מסתבר שאת לא יודע כמה דברים

ההודעות האלו אכן נשלחות אוטומטית אבל לפעמים אנשי ושאר המנהלים עונים בכינוי הזה , אתה חושב שאת ההודעה על השפה פה הם שלחו כאזהרה לכל הבלוגים? אתה טועה ידידי, בכל אופן הניק הזה הוא לא רק רובוט,הסיכוי שיענו לך בתדירות שסינבאד עונה היא דיי אפסית, אבל תתפלא, יש גם חבר'ה אנושיים אי שם בצוות האתר שנקרא תפוז

ד"א

ההודעה הזו, נשלחה רק לפורום המבוגרים.. ככה שהיא כן נכתבה במיוחד לפורום הזה.. ומחשב לא כתב אותה...

01MaKaVeLi

New member
מסתבר שיש לך חוסר מאסיבי בדבר פשוט

שנקרא חיים.. טוב שלא עשית עבטדת גבר על הכינוי הזה. בגלל בדיחה על הסינבלאט הזה..

למעלה