בעיית הכפילים

Boran

New member
בעיית הכפילים

למרות שהסדרה מלכתחילה לא הגיונית מדי, אבל עדיין מובנת, יש בה פאק בסיסי וטעות יסוד רצינית. אומרים שבכל עולם השינוי הכי קטן יכול לעשות הבדל גדול. הואו ניקח לדוגמה, את סבא רבא-רבא-רבא של קווין. הוא פגש את אישתו, שעתידה להיות סבתא-רבא-רבא של קווין, באיזשהו פאב עתיק. בעולם מקביל, סבתא רבא-רבא-רבא של קווין מעדה בדרך לפאב והשמלה שלה התלכלכה, אז היא חזרה הביתה להחליף שמלה, ובכך פספסה את סבא-רבא רבא של קווין. קווין לא נולד => אין לו כפיל. או לדוגמה ההורים שלו. נניח שהם נפגשו באוטובוס. בעולם מקביל, אמא שלו פספסה את האוטובוס. וכמובן שזה הולך אחורה חזרה עד לאבות-אבות-אבותיו הקדומים של קווין. בהנחה שזה כמעט ובלתי סביר שכל השושלת של השורשים של קווין, ללא יוצא מן הכלל, היתה זהה בעולם נוסף אחר, זה בכלל לא הגיוני שיש לקווין כפילים בכ"כ הרבה עולמות, וגם לארטורו (שכמובן שמאז שארטורו מת, פתאום באורח פלא לא פוגשים יותר כפילים שלו, אפילו שלפני שהוא מת הגיעו על ימין ועל שמאל). סתם משהו שחשבתי עליו.

SaberTooth

New member
לא בכל עולם יש לחבורה כפילים...

יש די הרבה עולמות שלחבורה אין כפילים בכלל.

Lu Tze

New member
וואלה?

מה לגבי העולם עם האש? גם שם היו להם כפילים?

Lu Tze

New member
אוי, נו...

אז מה שאתה אומר זה שבכל עולם יש להם כפילים, אלא אם הכפילים מתו, או שאחד מאבות אבותיהם מתו, או שהם לא נפגשו. זה טאוטולוגיה, תשובה נכונה שאומרת הכל, אבל לא אומרת כלום. מה בעצם אמרת בזה?

Ryuu Akuma

New member
נכון..

כך לדוגמא את עולם האש ההוא שכל העולם אש.. איפה הכפילים שלהם שם.. לא בכל עולם יש כפיל.. ואולי גם מהסיבה הזאת שאבותיו לא נפגשו...או שהכפיל מת בתאונה... ואת הקטע אם ארטורו אין לי ממש דרך להסביר.. חוץ מהעובדה שפיטרו אותו...

Hamall

New member
עזוב ת'כפילים שלהם...

יש שם אש חיה! אף אחד לא מוצא את זה קצת מוזר?

Lu Tze

New member
אני בטוח שהאש החיה הסתכלה עליהם,

וחשבה "איזה פריקים". היתה שם שורה שהאש אמרה משהו בסיגנון "ואתם לא יכלת לבחור בצורת החיים שלכם"? אני מניח ששמו את זה כדי שכל אדם יפרש את זה באיזו צורה שהוא רוצה וככה חסכו לעצמם את כאב הראש של הסבר.

fan of Gary

New member
עוד משהו

שמתם לב שלכל הכפילים גם כן קוראים "קווין" למשל. העובדה שכל העולם שונה גם משנה את האופי של האנשים (המקומות בהחלט משנים אנשים) וזה גם משנה את הבחירות שלהם. אולי בעולם אחד היה מישהו ממש חשוב שההורים יכלו לקרוא לו על שמו??? זה תמיד אותו שם, אבל בשביל לעשות לנו טובה קטנה הם עושים את הכפיל הכי הכי הכי שונה שיכול להיות מקווין הרגיל... הוא תמיד קול או פרחח או משהוא שהוא ממש שונה מקווין הרגיל.

Boran

New member
נכון, לא בכל עולם יש להם כפילים

אבל רק העובדה שיש להם כפילים לא ממש סבירה. כפילים שדומים להם בדיוק, וגם קוראים להם באותו שם. ונכון, יש הרבה עולמות שאין להם כפילים, אבל יש הרבה יותר עולמות שיש להם.

Witchcraft Girl

New member
שמתי לב ש...

כל הכפילים של קווין (כמעט, אני חושבת) הם או גאונים או פרחחים כאלה (פושעים או משהו כזה)

Lockergnomie

New member
חחח, הזכיר לי משהו...!

בפרק ההוא של הבית מלון ה"רדוף"..! חחח, הכפיל הזה של קווין כל כך הצחיק אותי חחחחחחחחחח....!
ויש גם כפיל גאון בפרק ההוא עם המשחק של המספרים והשאלות..! היו לכפיל מלא גביעים בבית... אבל אני האמת הכי אהבתי את הכפיל שלו מהפרק עם מחלת ה-Q.. גרררר, קווין ניראה כל כך טוב עם שיער ארוך!!!!

גם לא תמיד הכפילים נראים אותו הדבר

לדוגמא: מלורי, ב The Unstuck Man (ולשאר העונה החמישית)- אמנם הוא הכפיל של קווין אבל הוא לא נראה כמוהו כלל (פה יש את כל העניין של "ג'רי-עזב-מחפשים-שחקן-חדש"). עוד דוגמא (שלא קשורה לעניין של "ג'רי-עזב-מחפשים-שחקן-חדש"): בפרק 302 (שד"א תוכנן להיות הפרק הפותח של העונה השלישית), התוודענו ללוגן סנט קלייר- הכפילה המרשעת של קווין... סתם נקודה שחשבתי לציין...

King Of Kromags

New member
../images/Emo3.gif

נזכרתי עכשיו ב"ליפשיץ לייב", כשהוא שואל את קווין עם הוא קיים יחסי מין עם הכפילה שלו...

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה עולם שהכפיל של קווין הייתה בכלל בת!!!! אז זה לא תמיד נכון!!!!

SaberTooth

New member
איך אני שונא אנשים...

ששמים כמויות מסחריות של סימני שאלה בכל אחת מההודעות שלהם. אתה יודע, גם אם תשים רק סימן שאלה אחד או שניים נבין למה אתה מתכוון. רובנו לא טיפשים. ולנקודה. הכפילה של קווין הייתה, מן הסתם, נקבה. כך שזה היה קצת מוזר אם היו קוראים לה קווין. שם המשפחה, סנט קלייר, בא מנישואיה.

למעלה