בעיית החיסונים

s a l a l a

New member
בעיית החיסונים

האם אפשר לדחוס את החיסונים פחות מחודש ? נגיד ואני רוצה לטוס עוד שבועים שלוש , ואני מתחילה את החיסונים 22/9 יש מצב שאפשר לעשות את כל החיסונים בפחות מחודש ?

muga

New member
תוכל לעשות את רובם בגדול

אבל לך כמה שיותר מהר למרפאת מטיילים, ותתחיל. מקסימום, תסיים אותם בחו"ל.

aviron

New member
לא חושב

שמישהו מאיתנו - משתתפי פורום נכבד זה - ונהיה "חשובים" אשר נהיה - יכול, מסוגל, אמין, מורשה - לענות תשובות באשר לחיסונים. ןכדאי אחת ולתיד להפסיק ולענות תשובות בהקשר לחיסונים!!!! כיון שבנפשנו הדבר - ואלו לא מילים פלצניות - להמליץ כן לעשות, או לא לעשות. יש את משרד הבריאות ואת המרפאות הנוגעות בדבר - שם יש את אנשי הרפואה היודעים לענות. אנחנו לא יודעים - ואף אחד מהפורום הנכבד לא יודע לענות. אנא, הפנו שאלות אלו - בהקשר לחיסונים - לאנשי הרפואה האמונים על נושא זה - ותהיו בריאים!! שנה -טובה !

s a l a l a

New member
aviron היקר

לרגע לא חשבתי שאתה הוא זה שתתן לי תשובות לגבי החיסונים. לא מסתמכת על חברי הפורום היקרים בנוגע לבריאות שלי .. אבל מסתמכת עליהם מאוד , על כל אחד ואחד מכם , על דעתכם ועצותיכם באופן כללי לגבי כל מה שנוגע לטיול למזרח. מנסיונכם אני לומדת הרבה , ושואבת אינפורמציה רבה וטובה , ועל כן אני מודה לכם. אז אתה לא מורשה לתת לי עצות לגבי חיסונים אבל אתה מורשה לתת את דעתך. אז בוא תיהיה יותר סובלני , ןלא תענה בתקיפות לגבי מי שכן ענה לי את דעתו בנושא . בסך הכול כולנו באותו מצב . ואנחנו רק עונים מנסיוננו או ממיטב ידיעתנו . אז אנא ממך .. הירגע! שיהיה לך המשך סוף שבוע נעים ..

למעלה