בעיית האקסית

sapsap5

New member
בעיית האקסית

אממ...זה קצת מסובך אז אני ישתדל להסביר את זה הכי ברור שאפשר =\ אז ככה...נתחיל בזה שיש לי חבר כבר 4 חודשים :) אני אוהבת אותו אבל לפני חודש בערך הוא השלים עם האקסית שלו...(ופה מתחילה הבעיה לצערי).. הם היו יחד חצי שנה ולא דיברו חצי שנה ובגלל שאני איתו היא לא מדברת איתי...כאילו היינו חברות בערך רק של שלום וזהו ...הכרתי אותה בקושי שבועיים. עכשיו שהם השלימו הם מדברים די הרבה ונמצאים יחד די הרבה ושהוא עם ידידות אחרות שלו זה לא מפריע לי אבל שהוא איתה זה כן מפריע לי כי בכל זאת אולי יש סיכויי שהוא עדיין מרגיש משהו עליה אני לא יודעת... עכשיו הוא בחו''ל וזה יוצא יקר לדבר אז אנחנו רק שולחים הודעה כל לילה(רק 1...=\\) והיום הבנתי שהוא מתכתב גם איתה(?!?!!?)זה ממש עיצבן אותיי... אני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני אוהבת אותו אבל הוא לא ממש מראה לי שהוא גם אותי כאילו בחודש הראשון והשני הוא גן הראה לי אבל עכשיו כבר לא ואני מרגישה שהוא שוב רוצה לחזור עליה(היה להם קשר של הרבה פרידות)... ואני לא יודעת מה לעשות?לחכות שהוא יפרד ממני או לדבר איתו על זה?כי אני מרגישה שזה קרוב ועם הוא לא מתכנן להיפרד אז כנראה שאני זו שתצטרך להיפרד כי אני במצב ממש לא טוב עכשיו כאילו אני נפגעת כל פעם שאני שומעת שהם יחד ואני לא רוצה להיפגע :( מה אני צריכה לעשות?... אני באמת רוצה תגובות שיעזרו כי אני כבר במצב שאני לא יודעת מה לעשותת

mesoo

New member
תשמעי חמודה

תעיפי אותו לכל הרוחות כי אם הוא שולח לה הודעות גם כשהוא בחו"ל זה אומר שהואר משקיע

לדעתי - לעזוב אותו!

הוא נהנה מכל העולמות ומצפה להשיג ממך מה שהוא גם רוצה ממנה. אל תהי תמימה, תחתכי כל עוד הבנת מה קורה ותני לו להתבשל בשטויות של עצמו. מכאן נראה שמדובר בגבר בגיל העמידה שצריך להוכיח לעצמו שעוד יש לו את זה ..שיהנה..אבל גם לזה יהיה סוף לא?! וכמו שתמיד אומרים- צוחק מי שצוחק אחרון. מתוקה- מדובר באימפוטנט רגשי. צאי ממנו, שווה לך להיות עם אחר. אם הוא חזר לאקסית וטוב לו - כנראה שהוא גם יותר טיפש ממה שחשבת.. לא שווה לך, גם אותה הוא רוצה רק לזיין . בהצלחה..

בתור הצד של האקסית

אני יכולה להבטיח לך שגבר שרוצה שהקשר הנוכחי שלו יצליח מנתק את האקסית, מה שהאקס עשה איתי, ותכלס בצדק. החדשה שלו מאויימת ממני, וזה מובן כי אני המיתולוגית, המשמעותית, האהבה הגדולה, והיא על תקן החדשה, שעוד לא השיגה מעמד. הוא ידע את זה וניתק קשר. וגם אם לא מנתק קשר- להתכתב בהודעות, להיפגש הרבה.. לא יודעת, נראה לי קצת תמוהה. יש אנשים שמחזיקים אקסים כידידים ולפעמים זה באמת נשאר על תקן ידידים בלבד. אבל קשרים משמעותיים אף פעם לא יהפכו לידידות אפלטונית. תמיד יהיה משהו בלב... את צריכה לדבר איתו ולברר מה קורה...מגיע לך תשובות ואת צריכה לעמוד על שלך... בהצלחה!

שלא תיפגעי בסוף מותק.

אני חושבת שיש שם עדיין רגשות והרבה התעניינות. תעשי לזה סוף.

למעלה