בעיית דפדפן ו applets

jlock

New member
בעיית דפדפן ו applets

שלום רב ליושבי הפורום, לאחרונה התקנתי Service pack 2 לדפדפן שלי (ie 5.01) אך לאחר ההתקנה איני יכול לראות מעל גבי הרשת java applets כשאני טוען דף עם applrt אני מקבל כיתוב בשורת ה status של הדפדפן error:java.lang.UnsatisfiedLinkError: com/ms/applet/AppletPanel.securedClassLoad פרטי המערכת שלי win2k pro sp2 IE sp2,q295106 אודה לכם באם תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה מראש Jlock

jlock

New member
או קי אז כך....השאלה השתנתה קצת

אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את את הפתרון (שיט אני ממש לא אוהב את זה ששואלים לפני שעושים בירור קצר לגבי הבעיה, והנה אני עושה את אותו הדבר, מה שמוכיח שלדבר יותר קל מלעשות ובלה בלה בלה
) אז באמת גיליתי שחסר לי ה JAVA VM...מה שדי הפתיע אותי כי הוא היה מותקן לפני התקנת ה SP ... אז עכשיו השאלה שלי השתנתה קצת והיא הולכת משהו כזה למה לעזעזל מיקרוסופט הורידו לי את התמיכה ב JAVA ...האם זה בגלל איזה שיקול של אבטחה או רק בגלל התחרות עם SUN ? ידעתי שב IE 6 לא אמרוה להיות תמיכה ב JAVA אבל גם כשאני מוריד עדכון או טלאי ל 5.01 המסכן שלי הם מחליטים לגזול לי את הג´אוה ג´אוה ? חצופים

jlock

New member
מישהו יכול לעזור בבקשה ?

או קי אז המצב הוא כזה אחרי שהורדתי את הקובץ של ה VM כשאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את הודאת השגיאה הבאה The Microsoft virtual machine you are attempting to install is a protected system component and can only be updated with later relese of the operating system or servive pack להזכירכם אני עובד עם win2k pro servive pack 2

איתמר.א

New member
עושה רושם שהקובץ שאתה מתקין ישן

לעומת ה SP2 של ה PRO בגלל זה כנראה לא מוכן להתקין . תנסה להסיר את ה VM לחלוטין ואז להתקין או לחילופין לנסות למצוא VM חדש יותר

jlock

New member
התקנתי 5.5 ועדיין אין גאו´ה

איתמר ראשית כל תודה על הנסיון לעזרה, אבל מה לעשות שלא כל כך הולך... התקנתי מחדש את הדפדפן והפעם אפילו שדרגתי אותו לגרסה 5.5 אך עדיין הבעיה נשארה כל פעם שאני טוען עמוד שכולל APPLET אני מקבל את ההודעה error:java.lang.UnsatisfiedLinkError:com/ms/applet/AppletPanel.securedClassLoad ב tools>internet options>anvanced רשום לי שה VM נמצא שהכל בסידר

jlock

New member
הבעיה היתה קשורה למטודה של java

הבעיה נפתרה הבעיה היתה קשורה למטודה של java ו Java Language Compiler תודה לכל מי שלא עזר
וליחס המלבב

AfiComp

New member
מנסה לסגור את דלתות האורווה אחרי...

שהסוסים כבר ברחו
ב-WIN2K ישנה מערכת WFP (או באנגלית פשוטה מערכת הגנת קבצים של חלונות...) שמונעת שינויים לקבצי מערכת מוגנים, ומכאן באה הודעת השגיאה שקיבלת, ואם היית מנסה לבצע שידרוג מותאם אישית לאינטרנט אקספלורר היית מגלה שהאפשרות הזאת פשוט אינה קיימת בדיוק מאותה הסיבה. פרטים נוספים על הגנת קבצי המערכת ב-2000 תמצא כאן. בברכה, AfiComp

jlock

New member
לא מדויק

Aficomp מה שאתה מתאר מתיחס להודעה השלישית שלי כאשר ניסיתי להתקין מחדש את ה VM ואכן בגלל מערכת הWFP לא יכולתי להתקין את הקובץ זה נכון. עוד גיליתי שעדכונים שכאלה ב win2k נעשים רק באמצעות הורדת service pack או hotfix אבל כיוון שכבר היה לי מותקן על המערכת את ה SP האחרון ולא ממש התחשק לי להסיר אותו ולהתקין מחדש רק כדי להתקין את ה VM מחדש, אז המשכתי לחפש תשובה בסוף מצאתי שהודעת השגיאה (שכתבתי אותה בהודעה הראשונה שלי) נובעת מהקובץ Jvc.exe שהוא כנראה עושה את הקומפלציה לקוד הג´אוה מצורף מאמר של מיקרוסופט על הבעיה

AfiComp

New member
מדויק מאד....

בהתייחס להודעה השלישית שלך
ודלתות האורווה התייחס לאכזבה שלך מהפורום. בברכת גלישה נעימה, AfiComp

למעלה