בעיית דייטים

לאשס

New member
בעיית דייטים

הי, ראיתי שיש פה מישהו עם בעיה דומה לשלי. אני מניחה גם שאנחנו לא היחידים בעולם. אשמח לקרוא תגובותיכם.

העניין הוא שאני לא מצליחה ללכת לדייטים. אז מה זה אומר? שמזמינים אותי ואני עושה סחרחרת וסוחבת את זה לזמן מה (כמה שהבחור מחזיק מעמד) עד שלבסוף הסיפור מתפרק. כנראה ישנו איזה לחץ, חרדה. הייתי ב-2 דייטים בחיי וזוכרת כמה נוראי, מלחיץ, זה היה. העניין הוא שדיי, למרות שאני לא בלחץ לחתונה, אני מרגישה שבא לי כבר סוג של קשר רציני ועדיין לא מצליחה להתגבר על הקושי. מה גם, ניסיתי את הכיוון של להיפתח ופשוט לומר לצד השני על הקושי שיש לי ולא מצאתי מישהו מבין או מכיל או בעל פתרון קסם לבעיותיי.

מה אתם אומרים על זה?

NSW2

New member
את לא מצליחה להביא את עצמך ?

להגיע לפגישה בגלל שחווית 2 פגישות לא מוצלחות?
ניסית להגיד פעם בצורה הכי ישרה "שמע אני רוצה, אבל קצת לחוצה מפגישות כי היו לי כמה חוויות לא נעימות" ?
אני לא יודע מה רמת החרדה שלך כי יש רמות שונות מאוד.
אבל מי שיש לו אינטליגנציה רגשית גבוהה לגמרי יבין את זה.
לדעתי זה גם מאוד כנה ואמיתי מאשר לנסות לשים מסכות.
יכול להיות שפשוט היית בעבר בפגישות עם גברים שגם הם היו לחוצים מאוד וזה יצר לחץ הדדי.
הוויב של פגישה ראשונה זה ממש לא חד צדדי.
אם הגבר לחוץ רוב הסיכויים שהבחורה תהיה גם לחוצה.
אבל זה גם יכול להיות קליל מאוד ונטול לחץ אם מגיעים במיינדסט הנכון.

tzachy

New member
נזכרתי בסירטון

הומורסטי שמדבר על מין בטוח (מופיע שם גם מני פאר ז"ל), בפרט בקטע שבחורה מספרת שיש לה חרדה מדייטים (זמן 1:03. כיוונתי כאן כמה שניות לפני (0:55)). אגב, אישית אני פחות מתחבר למתירנות מינית ש"מין בטוח" הוא חלק ממנה.

אני חושב שמה שסוקרסטי (הכינוי שלי למנהל הפורום (המשתמש בכחול)) כתב לך, אולי יכול לעזור. באופן דומה אולי רצוי להכיר בשלבים.
לנסות לחלק "בעיה" לתת-בעיות.
בסדר (של פסח) שמעתי סיפור על אדם, בימי קדם, חשוב שאמר שאם פלוני מבצע מעשה אסור מסויים, יש כעונש להשליך עליו סלע גדול (מה שגורר את מותו). קרה מקרה שאחרי תקופה, בנו של הנ"ל עשה את אותו מעשה אסור. מה עשה האיש? במקום להשליך עליו סלע שלם, שבר את הסלע לאבנים קטנות מאוד ואת אלו השליכו בשלבים... וכך לא נגרם לו נזק...

באופן אישי, אם כבר ראיתי בחורה קודם לדייט והיא אותי, אז עבורי לפחות יש פחות לחץ. ב"בליינד-דייט" יש לי יותר ציפיות (שבד"כ מתנפצות לקרקע המציאות השונה מהציפיות) האם היא בכלל תמצא חן-בעיני חיצונית (וכמובן לא רק).
אני חושב שגבר שבאמת תמצאי חן בעיניו (ורצוי מאוד כמובן שגם להיפך: שהוא בעיניך) יהיה מוכן ללכת לקראתך ולהתקדם לאט. יש הטוענים שההתקדמות לאט היא מנגנון סינון אבולוציוני של נשים לבדוק את רצינות מחזרים גברים (ראי כאן).

dory141

New member
מקרה אמיתי שקרה לי

אני אחד שמאוד חושש ממצבים שכאלה, בגלל חוסר ניסיון רב. רק לאחרונה,עזרתי אומץ והזמנתי דרך אתר הכרויות מישהי שהסתכלה בכרטיס שלי ואפילו עשתה לי לייק. כתבתי לה שאשמח להמשיך להיות בקשר. היא השיבה בחיוב. כל יומיים הזכרתי לה שאשמח לדבר, אבל היא מתחמקת, כל פעם מוצאת תירוץ אחר. כמובן שראיתי שהיא מקרה אבוד והפסקתי לנסות אותה. מסקנה- יש אנשים שיש להם חרדת ביצוע, עוד לפני הקטע המיני. אולי זו בעיה של ביטחון עצמי, טראומת עבר וכדומה. לשום דבר אין פיתרון קסם. החוכמה היא פשוט לנסות, מה שיהיה יהיה. אני אומר את זה כמישהו שהספונטניות היא ממנו והלאה. אני מקווה מאוד בשבילך שתאמצי את הדרך הזאת ותצליחי.

את שומעת דייט אבל חושבת "מבחן במה מלחיץ כראיון לעבודת חלומות

יי". תוציאי את זה מהראש ומההקשר ותביני שזה שני אנשים נפגשים באותו מקום וזמן
(עדיף מרחב ציבורי בטוח) וזה יכול להיות טבעי כמו לעמוד בשקט עם זר במעלית, להפליץ וללכת בלי מילה. אף אחד לא חייב להבין, להכיל, לעצור להקשיב ובטח שלא להיות אביר
שמספק פתרון קסם לבעיות של מישהי שהוא לא פגש אפילו פעם אחת. תוציאי לך את זה מהראש. הדבר היחיד שיכול להיות שתמצאי זה מישהו, שיוציא אותך מאיזור הנוחות שלך ויהיה מספיק אטרקטיבי שתביני שאת זאת שבינך לבין עצמך רוצה לצאת החוצה ולהרגיש נוחה עם עצמך. את לחוצה מכדי להרגיש אפילו מי הבחור שמולך, מרוב רעשים פנימיים.

למעלה