בעיית גיל.....

pshota

New member
בעיית גיל.....

אהלן קודם כל אני כותב במייל של אחותי אין לי מחשב בבית..... יש לי בעיה אני בן 28 וניראה צעיר לגילי....נראה סבבה וחמוד(ממש לא מכוער).... יצא לי לפגוש נערה שניראה לי שהיא בת 20-22 בערך.... עכשיו עוד לא דיברנו..........רק החלפנו מספרים ..... מה לדעתכם אני צריך לעשות כדי לא לפספס אותה מפעט הגיל שלי (פער הגילאים)...... אשמח לשמוע דעתכם שבת שלום

לילולה

New member
אממ...

דבר ראשון זה לא ששיקרת, לא אמרת שאתה יותר צעיר וזאת ממש לא אשמתך!! ואולי פעם הגילאים בכלל לא יפריע לה? אל תחשוב שלילי ישר.. וההבדל בין 22 ל28 הוא לא כזה נוראי.. אני חושבת שאם לך זה לא מפריע אז גם לה זה לא אמור.. ובכל מקרה כדי שתגיד לה כמה שיותר מוקדם שלא יצא ש"שיקרת" או משכת את זה סתם שהיה בהצלחה!

איפה הבעיה של פער גילים ?!? כשאני הכרתי את אישתי הייתי בן 25 והיא בדיוק חגגה 19 ואנחנו יצאנו חמש שנים ועכשיו אנחנו נשואים שנתיים ...

pshota

New member
וואלה....אז ככה....

דיברתי איתי השיחה זרמה ואמרתי את גילי ולפי מה שחשבתי צדקתי לגביה.... בכל אופן היא לא גרה באזור מגורי.....יכלה להיות אפשרות להפגש ..... בכל מקרה....מה אני צריך לעשות כדי לא לפקשש את זה....כי ברוב המקרים אני משתדל ותמיד מפקשש משהו... לא יודע יש לי כזאת תכונה....לא ברורה...... למרות שאני יודע שצריך להיות אמיתי וכל זה אבל תמיד אני פולט שתויות לפעמים....... אוף היא ממש חמודה ולא רוצה לפקשש....

מצטער אבל בקטע הזה אני לא יכול לעזור .. אני יורה שטויות בכמויות כאלו שזה לא יאומן ... אבל אני מאשים את הסיניליות שנחתה עליי בגילי המתקדם .. (קשה להיות בן 32 בימנו אנו ../images/Emo3.gif)

למעלה