בעיית גדילה

ריקי178

New member
בעיית גדילה

שלום, הבת שלי בת 4. בזמן ההריון היא לא התפתחה בקצב מתאים, למרות שלא הייתה נראית סיבה רפואית לכך. לכן החליטו ליילד אותה בניתוח בחודש שביעי. היום היא הרבה מתחת לעקומות והצפי הוא שתגיע ל1.46 מטר. אין לה מחסור בהורמון גדילה. האם יש משהו לעשות כדי לעזור לה לגדות ולהדביק את הפער? האם כדאי בכל זאת לתת לה הורמון גדילה. תודה רבה, ריקי.

hal767

New member
באופן כללי

תזונה טבעית אורגנית מתאימה אמבטיות שמש הפעלה גופנית מתאימה נשימה נכונה

hal767

New member
חשיפת עור הגוף לקרני שמש

לפרק זמן של 20 דקות לפחות, ואפילו יותר, כל יום. יש לכך השפעה על חילוף החומרים, על נשימה, על מצב נפשי ועוד. חשיפה נכונה לשמש היא חלק מאורח חיים נכון.

יעל ND

New member
לריקי

1. תבחני, האם תזונת הילדה בריאה? 2.האם ילדה עוסקת בספורט או לפחות מנהלת אורח חיים עם הרבה תנועה (משחקי כדור, תופסת וכו' וכו') 3. האם עשית לה צילום כף היד? אם כן, מה היתה התוצאה? 4. האם אין כאן גורם תורשתי? יש לבחון את כל משפחה מורחבת, כי גובה תלוי בהרבה גנים, לא בגן אחד. ובכל מקרה, בגיל 4 עוד מוקדם מידי לדאוג! יש המון ילדים שהתחילו לגדול רק עם כניסה להתבגרות מינית. כך שתדאגי לתזונה נכונה ואורח חיים בריא לילדה - ואל תדאגי.

0 אור 0

New member
הי ריקי

האמת היא שקיבלת תשובוצוינות מעלי ואני רק רוצה להדגיש כמה דברים. חשוב להבין שהיכולת של ילד למצות את מקסימום הגדילה לה הוא מסוגל אכן תלויה באורח חיים מיטבי : תזונה שמכילה את כל הרכיבים התזונתיים, וכשאנחנו אומרים תזונה בריאה ומגוונת , אנחנו לא מתכוונים לפסטה עם כדורי בשר בצהרים , במבה לביניים וצ'יפס לערב - הכוונה היא לדאוג לשפע פירות וירקות, לחלבון איכותי מן החי או מצירוף של דגנים וקטניות, למספיק חומצות שומן חינויות (אבוקדו, אגוזים, טחינה, שמנים בכבישה קרה), הרבה מאד פעילות גופנית שתיה, נשימה מלאה, שמחת חיים, ואחרי כל אלו, אם יש בעיה של חלק מהמערכות שלא התפתחו - אפשר לסייע אולי ברפלקסולוגיה או דיקור (לא תמיד) לגבי הורמון גדילה - ימליצו לך המומחים לרפואה רגילה - אך כמובן שהם צודקים בכך שאם אין מחסור בהורמון, אז תוספת שלו לא תעזור. אגב, יש לי בת יפהפיה ובריאה שהגובה שלה מתחת ל 150, ללא שום בעיה בריאותית או בעיה של הורמון. לפי רמת הפעילות החברתית שלה ממש לא נראה לי שזה מפריע לה.

ilan91

New member
ב נ ו ס ף לכל ההמלצות...

יש לשים דגש על מתן מנוחה ושינה מספיקים החיוניים להתפתחות הילדה, וזאת בהתאם לדרישות המשתנות.

למעלה