בעיית בלוטוס ב MSI PR200

liranbibi

New member
בעיית בלוטוס ב MSI PR200

שלום לכלום! יש לי בעייה מאוד מעצבנת עם המחשב הנייד... אני פשוט א מצליח להפעיל את הבלוטוס המובנה של המחשב כראוי. לאחר שרציתי XP ולא ויסטה רוב הדרייברים של ההתקנים במחשב (בלוטוס,WLAN)הורדו והותקנו באופן ידני... לאחר שהורדתי את הדריבר הבא של הבלוטוס .. Toshiba Bluetooth Driver for MS6855C WLAN/BT & MS6837D BT card http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1208 יש זיהוי והכל של התקנים אחרים אבל הבלוטוס/מחשב לא מקבל קבצים מהתקנים אחרים אלא רק שולח ... יש מה לעשות ? אני דיי נואש מהסיפור ... תודה מראש

יאיר B

New member
תשאל את איבורי ../images/Emo6.gif

תציץ בהגדרות שלו, אולי יש משהו שחוסם את קבלת הקבצים (מעין חומת אש). אין במחשב שלי בלוטוס, לא יודע איך זה עובד בפועל (בקושי בטלפון יש...).

אפסט

New member
לשאול את אייבורי?!

כבר עדיף לו לזרוק את המחשב ממטוס בגובה 3000 רגל - הנזק יהיה מזערי יחסית לאייבורי.

Jan22

New member
כן ,והם איכשהו

יגרמו לבנאדם להבין שבכלל הכל נגרם באשמתו .הם - שה תמים .

אפסט

New member
תנסה להתקין מחדש את מדיסק ההתקנה שאמור

להיות נלווה למחשב, את תוכנת ערכת השבבים chipset של המחשב, אולי זה יעזור.

liranbibi

New member
אשמח להתקין מחדש (בקשה מהמנהלים...)

אבל MSI האידיוטים שמו שם דיסק עם דרייברים לויסטה.. התקנה מחדש של הדרייבר לא עבדה:( מזה הבעיה המוזרה הזו? נ.ב מישהו מכיר תמחשב? להתקשר לאייבורי? פסיכוטי אני כן אבל לא אידיוט הם יכולים לשגע פילים עם השטויות שלהם מה כן אולי שווה להעביר תנושא לפורום רשתות?(מנהלים) (לא ראיתי שיש כזה פורום...)

bar666xp

New member
יש פורום {20} רשתות ופס רחב אבל לא יודע....

אם הם יוחלו לעזור לך עם BT. בעיקרון יש לפעמים בעיות מוזרות עם BT לדוגמה הפלא של אחוטי מקבל ממירסים רק תמונות... כל השאר לא מקבל אפילו אם הקובץ בפורמט המטעים לפלא... אבל פרט מה אתה עושה כדי לשלוח מהפלא ו/או מחזיר אחר למחשב... יתכן כי הבעיה כלל לא במחשב {לא שזאת לא אפשרות}.

liranbibi

New member
אז ככה

עקרונית את הפעולות הסטנדרטיות...פותח קובץ בפאלפון מנסה לשלוח אותו למחשב הנייד אחרי שהוא זיהה אותו והקשתי סיסמאת תיאום שכזו וכשהוא בשלב האחרון לשלוח הפאלפון אומר לי הפועלה נכשלה... (בדקתי ב 2 פאלפונים הבעייה זהה ) לכן הגעתי למסקנה שזה מהמחשב.. לגביי הכפתור של ה BT-WLN בדקתי,זה באמת מבלבל אבל הוא על ON כמובן שהמחשב במצב של "גלה אותי" בכל מקרה תודה על התשובות...

יאיר B

New member
אין לי כלים טכניים להעביר שרשורים לפורומים

אחרים (אני לא בטוח שהנהלת הפורומים יכולה לעשות דבר כזה
). מה שאתה יכול לעשות זה לפתוח שרשור חדש בפורום רשתות ולתת לינק לשרשור הזה. אני גם לא בטוח שהם יוכלו לעזור לך עם זה (אפשר גם לנסות בתוכנה וחומרה - אותו הנוהל).

Y. Welis

New member
מנסיוני עם MSI הדרייבר של מייקרוסופט תופס

שם יפה. שים לב ללחצן מתחת למסך שעובד ב-3 מצבים - BT ו-WF מבוטלים; BT מופעל; WF וגם BT מופעלים. וודא שהלחצן במצב הנכון, ואם כן אז הסר את הדרייבר הכבד והמסורבל מאוד של טושיבה.

LiranTheWizard

New member
יכול להיות שאני טועה אבל המימוש הכי מסורבל

הוא של Widcomm, לא? התוכנה של טושיבה היא לא מסורבלת, לפחות כאשר התקנתי אותה אצלי במחשב. היא כמובן לא עבדה בגלל שהייתי צריך משהו אחר ועל זה כבר כתבתי... פעם קניתי Dongle של TrendNet למחשב הנייח וזה מגיע עם driver של Widcomm וזו צרה - הכל מסורבל: 1,001 רכיבים ושירותים וזה מוסיף לך יישומון שדומה ל"שכנים ברשת" ועד שהכל זז... ויתרתי על הרעיון די מהר. אצלי למשל אפשר רק להעביר קבצים בין המחשב לטלפון - זה מה שאני צריך ולא רוצה יותר מזה.

Y. Welis

New member
לא ראיתי אותו עדיין, אבל זה של טושיבה כבד

לא פחות. כדרייבר נטו הוא מהכבדים שראיתי - קרוב לרמות של התקנות הדרייברים של HP למדפסות שלה.

LiranTheWizard

New member
דווקא הרושם שלי הוא שמה שנקרא

Toshiba Bluetooth Stack לא מכיל יותר מדי רכיבים. אצלי הוא לא עבד בגלל שהמודול לא שלהם. ה-Widcomm הוא די דרעק. מצטער שקניתי את ה-Dongle בזמנו. מה שמובנה ב-XP (אחרי התעסקויות לא מעטות) עובד טוב ומאפשר לשיחה וקבלה של קסצים + עבודה מלאה עם התוכנה של Nokia. אם רוצים עוד שירותים של ה-OBEX, אז צריך להתקין את כל הדרעק המלא ומזה אני רוצה להימנע.

Y. Welis

New member
הפנימי של XP. נסה להפעיל את ה-BT אז

וודא שהכפתור שמפעיל את שני תדרי האלחוט (FW ו-BT) מופעל ב-XP - יש תוכנה שמציגה סמלים על הדסקטופ בזמן הלחיצה. אם אתה לא רואה אותם בלחיצה, סימן שהיא לא הותקנה וצריך אותה.

liranbibi

New member
הנה תמונה של הדרייברים

מקווה שיעזור מוזר אך יש שם 2 רכיבים....

למעלה