בעיית בגיבוי DLT עם VERITAS

בעיית בגיבוי DLT עם VERITAS

Storage device "BNCHMARK 1" reported an error on a request to read data from media. Error reported: The semaphore timeout period has expired.^ ^ ^ ^ ^ אשמח לדעת אם ההודעה הבאה, המופיעה בלוג של VERITAS אומרת משהו למישהו תודה מראש וסוף שבוע משובח לכולם אבא של איתן ולהב

antidot

New member
ריקוד הגשם

1) נסה קלטת אחרת 2) נסה לנקות את הטייפ עם קלטת ניקוי 3) נסה לאתחל את הטייפ (חיצוני ? פנימי ? ספריה ? רובוט ? ) 4) נסה לחבר לשרת אחר ו/או לבקר SCSI אחר (זה SCSI ? ) 5) תרביץ לו קלות (אבל לא לפני שאתה בודק אם הטייפ עדיין באחריות) 6) תקפץ על רגל אחת בתקווה שירד הגשם וישטוף איתו את הזכר של טייפ שהלך לעולמו. ניסית לגשת דרך Removable Media ? על פניו האפליקציה מקבלת time out בניסיון לפנות לטייפ. הסיבות יכולות להיות שונות החל מבעיית דרייברים וכלה בתקלה פיסית בטייפ.

dodoCom1

New member
תעשה לו, מחיקת הקבצים והתקנה מחדש

זה הכול. בהצלחה

BNCHMARK. נראה לי שהלך הטייפ

מכיוון שהקלטת מסרבת לצאת, הטייפ רק עושה רעשים כאילו הוא הולך לעכל את הקלטת ובטייפ עצמו, פיזית דולקת נורה DRIVE ERROR לכן ביקשתי, למעלה, המלצה לאופציות גיבוי חליפיות כגון דיסק USB. ושוב תודה

צוללן27

New member
מה שהיה אצלי ..

התברר לי לאחר שנה שהשרתים היו אצלי : א. טייפ הגיבוי היה מחובר על אותו בקר של הRAID הפנימי וע"פ ההמלצות של IBM צריך להפריד אותם. ב. השתמשתי בקסטת ניקוי לא נכונה. מה שלבסוף פתר את הבעיה : 1. הוכנס בקר SCSI נוסף בכל שרת עבור טייפ הגיבוי. 2. מכיוון שהיה לי טייפ של BENCHMARK VS80 החלפתי ע"פ המלצת IBM לקסטת ניקוי של HP DLT VS80. ומאז הכל הסתדר . צוללן.

וואללה. תודה תודה. לצערי הטייפ כבר

נלקח הלאה וישלח ל HP שהבנתי שמטפלים הטייפים כאלה. במידה ולא תהיה תשובה טובה, או שהתיקון יוערך כיקר , אשמח ליישם את עצתך תודה רבה והמשך שבוע משובח אבא של איתן ולהב

למעלה