בעיית אמינות

20 נאוית

New member
בעיית אמינות

כמעריצה אמיתית של הסדרה לפעמים ממש צורמות לי בעיות חוסר האמינות בסדרה. אתם יודעים, כשדברים לא ממש מסתדרים. בעיקר הכספים של ורוניקה. מצד אחד היא ואבא שלה מדברים לא מעט על כך שאין להם מה שנקרא "עודף כסף" מצד שני היה החליפה את כל המלתחה שלה אחרי מות לילי (כי היא כבר לא "הנערה ההיא") ולא רואים אותה לובשת שום בגד פעמיים. וגם הטלפונים שהתחלפו כל כך הרבה פעמים... וכל זאת ועוד יש לה חיסכון למימון כמה וכמה סמסטרים (שאותם היא נתנה לאמא שלה לגמילה). אם יש לכם דרך להסביר לי את זה- אתם יותר ממוזמנים. גם אני רוצה למצוא היגיון בדבר. נ.ב. לפי דעתי העבודות שהיא עושה מהצד לא מכסות את ההוצאות שלה- וגם לא העבודה בשכר מינימום בבקתה.

orale12345

New member
טועה

דווקא הפרק הזה פרק 310 היא כמעט כל הלמתחה של הפרק הייתה בגדים שלא סתם היא לבשה אלא לבשה בעונה ה2 כמה פעמיים. קשה יותר להבין בזה כי בדרך כלל היא לובשת חולצות הרבה פעמיים ופחות רואים אותן כי יש לה מלא ג'קטים וההבדל הוא שגם בעונה 2-3 היא לובשת הרבה ג'ינסים אז זה לא כל כך ברור כמו שרואים חצאית פעמיים.

20 נאוית

New member
אני באה מאותו מקום

אני גרה לבד עם אבא שלי בדירה שכורה קטנה ולא יקרה. אבא שלי מרוויח 5 וחצי ואני 4 אלף ועדיין אני מוצאת את עצמי ם מעט מאוד כסף ועם חסכון קטן מאוד. להעמיד בית זה דבר לא קל ולא זול בכלל. אני לא קטנונית. אני חיה את המציאות שלה והיא לא חיה את שלי. תחשבו על זה.

guysahaf

New member
גם רוב האנשים בעולם מכוערים

את רוצה שבשביל האמינות ילהקו את בתאל מחדרה במקום את קירסטן בל? איזה הטפלות לקטנות...

Gooman

New member
לא נכון.. זו לא התעסקות בקטנות..

רוב העונה הראשונה והשניה ניגנו על החליל של "אין לנו הרבה כסף". ובכלל לא הרגשתי את המצב הכלכלי הרעוע שלהם.. אולי רק בפרקים הראשונים.. אני דווקא מבין למה היא מתכוונת..:^)

OMRICH

New member
תחשבו על זה ככה:

נכון אין להם כסף אבל הם לא משפחה של 10 ילדים והם לא גרים בבית מי יודע יקר. שתחזבו על זה ככה לא הרבה כסף מתבזבז ככה יוצא שלפעמים יש להם ספייר. ואני הרגשתי את הקטע שאין כסף: אם זה המכונית או אם זה חוסר כסף לקולג'. אני רק אומר תחשבו על זה מכל הכיוונים.

Gooman

New member
חושבים על זה מכל הכיוונים...

אבל תראה, הם אומרים שאין להם הרבה כסף... ועדיין - יש שתי מכוניות בבית (שזה עוד הוצאות דלק וכו'), בגדים בשפע, תיקים מתחלפים, ציוד יקר ערך להתעסק בו (בילוש וכו') - ופשוט - זה קצת נוגד את המצב הכלכלי שלהם. קית' הרוויח פעם כסף והוא כל כך שמח, שהוא אמר שהיום הם יאכלו אוכל מבושל (או משהו כזה, אני לא זוכר) ואז ורניקה והוא עשו על האש.. אז באמת... במצב כלכלי כל כך רעוע, קשה לי לדמיין את סגנון החיים של משפחת מארס.. נכון שהם רק שניים... אבל אם זה היה תקף באותו נושא, לא היו מדגישים שאין הרבה כסף.ו אגב, בנוגע לכסף שורוניקה מרוויחה מהעבודות שלה - היא שומרת את זה לקולג'.. אז אי אפשר להגיד שהוא עושה עם זה שופינג. זה לא דבר שכל כך צורם לי בסדרה.. אבל זה כן דבר שחשבתי עליו...

Rachel47

New member
האמת..שגמני חשבתי על זה../images/Emo15.gif

פעם לא בגל שאכפת לי כמה בגדים יש אלה בגלל שאני ממש אוהבת את איך שהיא מתלבשת ויש לה מלתחה מפוארת מאוד אז זה פחות אמין אבל היא כן חוזרת על חולצות פשוט הז'קטים והתיקים מוחלפים
משנים תסרוקת מחליפים את החגורה הכל נראה אחרת פתאום
היא תמיד תמיד נראית מיליון דולר
והסטייליסטים של הסדרה עושים עבודה טובה בהעמדת סגנון מיוחד משלה בקיצור יש קצת בעייתיות בקטע הזה אבל זה בעיקר בזה כאילו, רק בבגדים אז אולי היא הוציאה כסף על בגדים לאט לאט וברור שלא קל ו2 עונות בוכים לנו שאין כסף אבל בקטנה רואים את זה פחות בקטעים אחרים אז זה בסדר לא משקיעה בזה יותר מדי מחשבה..

orale12345

New member
יש להם יותר כסף העונה../images/Emo58.gif כללי

הזאת משתי הקודמות קודם כל לקית יש את הכסף של קנדל שהיא שילמה לו דבר שני מצב כלכלית יותר טוב קית עסוק יש לו הרבה תיקים לורוניקה יש שתי עבודות גם בספריה וגם היא עובדת בתעלומות בבית הספר שהיא גווה בין 500-1000 דולר שזה הרבה ותחשבי שיש כזאת פעם בשבוע בערך אין להם כל כך בעיות כספיות כמו פעם. בעונה ה1 קית היה אדם לא כזה נאהב{רוב האנשים שצירכים בלש פרטי זה האנשים שהדחו אותו ונדו אותו מחהברה והוא איבד את העבודה שלו וגם היא הייתה צריכה להתרגל ללהיות לור מידל קלאס שהיא הייתה רגילה לבית סביר בגדים אבא שיש לו עבודה מכובדת בעונה ה2 היה דגש שאין להם כסף לשלם על איבי לייג 'ולג' ובטסכלס לרוב האנשים אין כסף לשלם לאיבי לייג בגלל זה היא הלכה להרסט בסוף, אבל זה ממש לא נירא כאילו היא לא מבזבזת כסף על בגדים להיפך בתחילת עונה 2 זה נירא כאילו היא סוג של מעמידה פנים שהיא משו שהיא לא מכל הבחינות כסף היה אחד מהם.

omer719

New member
מוזר מאוד ,

זה באמת מוזר , אני לא ממש משקיע בזה מחשבה... כי העיקר בסדרה זה לא הכסף , והם לא באמת ניגנו על זה המון... העיקר זה דברים אחרים . לדעתי זה פחות חשוב אם היא היא לא לובשת את אותם הגדים כל פעם מה שלא נראה לי נכון כי אני זוכר כמה יותר מפעם אחת... אלא דברים אחרים , מעניינים יוצר.. מה שמשך אותך לסדרה.. וזה בטח שלא הבעיות הכלכליות או הבגדים של ורוניקה... זאת דעתי...

revi 17

New member
הם עדיין נחשבים בורגנים!!!

ותכלס אפשר להבין שאולי הם מרוויחים קצת יותר הרי בכול זאת קנדל שילמה לקית' וככה הוא ממן את שכר הלימוד והאוטו של ורוניקה ויש לו גם כסף על הספר שהוא הוציא...וכמו שאמרו פה קודם זה לא שורוניקה עובדת חינם היא גובה הרבה כסף!!!

d a p h i

New member
בתור אחת שגרה בארה"ב...

אני יכולה להגיד לך שזה שיש להם 2 מכוניות ובגדים יפים, לא אומר שהם במצב כלכלי מעולה. מכוניות בארה"ב זה ממש לא דבר יקר, וכמעט לכל אחד יש מכונית. על חולצות של אבוקרנבי יש סמל של אייל, והם עולות נגיד 40$. בחנות אחרת אפשר לקנות את בדיוק אותה חולצה שהאייל יהיה עם קרן טיפה יותר קצרה או חס ושלום לא יהיה אייל או יהיה לוגו אחד ב-5-10$. בתור מישהי שקונה רק בסיילים (כן, גם בחנויות כמו אבקרנבי), אני יכולה להבטיח לך שאם את באה בזמן הנכון את יכולה להשיג את המותר ב-10% מהמחיר המקורי. זה שהיא לבושה טוב לא אומר כלום, היא פשוט קניינית טובה. חיסכון למימון קולג' זה משהו נחמד, שהיא אמרה בתחילת העונה שהיא שמה את כל הכסף שהיא מרוויחה שם. עכשיו היא הפסידה את הכסף על הגמילה של אמא שלה, ויכול להיות שהיא מממנת קולג' או על ידי הלוואות סטודנט או שהיא קיבלה מלגה מהבי"ס או פיננשיאל אייד. שכר מינימום בארה"ב הוא משהו כמו 7-8$ לשעה, ועל זה נוספת העובדה שהיא הוסטס ומשלמים לה יותר.. לי זה הגיוני, אבל אולי בגלל שאני חיה בעולם הזה כבר שנתיים וחצי..

omer719

New member
נשמע הגיוני ביותר !

כן , וכמו שאמרתי זה לא עניין כזה גדול ... זה לא מהות התוכנית..

TheLost

New member
וחוץ מזה שידוע לנו שיש לה מלגה

בעונה 2, אם אני זוכר נכון, אחת המורות שם הציעה לה מלגה (וחוץ מזה, הבחורה השיגה מלגה בסטנפורד, שגם אם היא לא הלכה לשם מסיבה תמוהה ביותר - אני בטוח שלהשיג מלגה בהרסט קולג' לא יהיה כזה מסובך)

Mr Sinister

New member
היא לא השיגה מילגה לסטנפורד

היא התמודדה על המלגה של משפחת קיין לתלמידים מצטיינים, מה שהיה מכסה לה את הלימודים בסטנפורד, אבל בשביל להשיג את המלגה היא היתה צריכה להוציא 100 בכל המבחנים הסופיים שלה, והיא לא עשתה את המבחן האחרון בגלל שהיא העדיפה ללכת לשמוע את תוצאת המשפט של אהרון אקולס.

d a p h i

New member
לא מדויק...

יכול להיות שהיא קיבלה מלגה, פשוט לא מילגה מלאה ולא יכלה להרשות לעצמה את זה. חוץ מזה, מלגת קין מכסה גם את מעונות ומיל פלאן, שמלגות רגילות לא מכסות, וזה יכול להיות יקר. אני חושבת שלהרסט הייתה לה מילגה מלאה, כולל הכל.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיא התקבלה לסטנפורד

לא קיבלה מילגה לסטנפורד. היא הייתה אמורה לקבל מילגה ממשפחת קיין אבל בסוף העדיפה לפרוש מהמירוץ למילגה ועזבה את המבחן.

קרנולה

New member
אני יכולה כבר להגיד לך כמה דברים

קודם כל, גם אני חשבתי על זה בהתחלה, ולרגע תהיתי גם, אבל אני חושבת שזה לא הכי בעייתי. דבר שני, את קטנונית (זה בסדר, אני לא יותר טובה ממך). אני מסכימה עם orale12345, ג'ינסים חוזרים על עצמם, וכמו שתמיד חשבתי לעצמי - למה לקנות הרבה ג'ינסים? זה אולי הדבר הכי מטופש שיש. אני לא רואה את ההבדלים; אז פה יש שני כיסים ובהוא יש שלושה. בזה השפשוף בצד ימין ובהוא הוא בשמאל. כהה יותר, כהה מינוס. נקודה פה קו שם. עשו לי טובה. וחולצות באמת אין לה המון, שלא לדבר על העובדה שבסוף העונה הראשונה והשנייה כבר סיימה כל פעם שנת לימודים. חשבת על זה? אין לה ככ הרבה, אנחנו פשוט לא רואים את כל הימים וכל השעות וכל החלפות הבגדים. הפלאפון? כן, זה באמת מוזר לי. המחשב הנייד זה בכלל - אבל פעם ב לקבל מתנות מאבא, (ולמרות שבחג המולד בפרק של אתמול -?- היא קיבלה חדש ומאיפה שוב היה לקית' כסף?). ובסופו של דבר, להיות בחיסכון לא אומר שאין כסף לכלום. אולי אין להם הרבה כסף, אבל תשמעי, אמא שלי מקבלת משכורת מאוד מינימאלית, אפילו נורא, ומאבא שלי גם כן לא איזה סכום גראנדיוזי של כסף מתשלומי המזונות, ועם זה היא משלמת על הבית, ועדיין נשאר כסף לקנות בגד פה, בגד שם. עם הזמן בגד פה בגד שם הופכים לערימת בגדים ענקית. (אנחנו שלוש אחיות ולאף אחת לא חסר כלום - ואנחנו במצב הזה כבר שלוש שנים וחיות כמו גדולות) נסחפתי קצת, אבל אני חושבת שהבנת אותי. זה שאין לך הרבה כסף (ואני בטוחה שלא כל מה שהיא מרוויחה ישר הולך לחסכונות, מאיפה השוקר? למשל.) לא אומר שאתה לא יכול לחיות כמו כל אחד אחר ולקנות בגד מפעם לפעם.

למעלה