בעיית אכילה

sagi29

New member
בעיית אכילה

קניתי זוג ציפורי אהבה...הכל בסדר איתם חוץ מבעיה אחת. עד לפני כשבועיים הם ניזונו מתערובת המכילה גרגרי חיטה ושאר דברים. בעיצת עם חנות חיות קניתי עבורם רק גרעינים שחורים ..מאז ששמתי את הגרעינים הם אוכלים אותם בלבד ובתערובת לא נוגעים למרות שניסיתי לעבוד עליהם ולא לתת כלל יומיים גרעינים שחורים...מאז הם בברוגז ולא אוכלים כלום האם לזרוק את התערובת? למרות שאני מערבב גרעינים שחורים עם התערובת הם משאירים את זה וגומרים בכמויות רק את הגרעינים השחורים

רואי

New member
זה רק שוב מראה עד כמה..

המוכרים בחנויות לא מבינים הרבה... אסור לתוכי לאכול רק גרעינים שחורים, זה משמין ומקצר לו את החיים אם ככר אז עדיפה התערובת הקודמת שהתוכים אכלו שאני בטוח שהיא יותר מאוזנת מרק חמניות. אני לא אומר שלא לתת לתוכים בכלל גרעינים שחורים, אלא לתת להם ממש קצת- למשל 20 ביום, ולתת גם מהתערובת, וגם כמובן ירקות ופירות- (רק לא אבוקדו ושוקולד שאסורים לתוכים)

LordOfSpells

New member
רגע, חשבתי שבגרעינים שחורים

משתמשים כטריגר לתוכי, ללמד אותו דברים חדשים ולאלף אותו בעזרתם... ל יאמרו שאסור לתת להם יותר מידיי כדי שלא יתרגלו לזה...

sagi29

New member
אבל הם פשוט שובתים רעב !

נמנעו ביומיים האחרונים לתת להם גרעינים שחורים,כשבכלי יש תערובת טריה. הם פשוט לא אכלו, בשלב מסוים הם הפסיקו לצייץ, והתיישבו על רצפת הכלוב בדממה, בבמשך שעות !!! מדהים! ממש שביתת רעב! נשברנו ,נתנו להם גרעינים שחורים ...
וזהו, נשברה השביתה. מה עושים איתם???

למעלה